Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun Xp gibi Açılsın !!! xp severlere duyrulur!! yeniii
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyon_69
Üye
Konu Sahibi
Telefonun Xp gibi Açılsın !!! xp severlere duyrulur!! yeniii
aşağıdaki resmi telefonuna indir daha sonra menü > araçlar > ayarlar > telefon > genel > açılış notu/logosu > görüntü > yerini seç ve bu kadar
kolay gelsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayazabi
Üye
bazı telefonlarda bu özellik yok çin mallarında oluyor bu
bazı tellerde yok bu özellik mesela benim kinde yok
Nokıa6131
ycg35
Üye
s40 larda açılış resmi gibi bir özellik yok keşke olsaydı geçen gün vista teması yaptım bir tane içine vista nın açılış ve kapanış resimlerini koyup xml den kod ekledim ama olmuyor sadece nokia nın el ele tutuşma resmi var
yusufucan
Üye
Tşkler N70'de Oluyor...
ayazabi
Üye
n73de de olur
eren6523
Üye
n73 de olmuyor dostum nokia nın el ele tutuşması geliyor sonrada resim geliyor ama hareket etmiyor sadece gösteriyor resmi o kadar
cirkinn
Üye
teşekkürler ben indirmeyecem 6131 e olmuyormuş N93 e de gerek yok
s40 larda açılış resmi gibi bir özellik yok keşke olsaydı geçen gün vista teması yaptım bir tane içine vista nın açılış ve kapanış resimlerini koyup xml den kod ekledim ama olmuyor sadece nokia nın el ele tutuşma resmi var
yha kardeş bunu nerden indiriyoruz vermemişte adresini
ltfen acil yrdm,
eren6523
Üye
resmin üstüne sağ tıkla resmi farklı kaydet de tmmdır.bu arada forum kurallarını dikkatli okumamışsın galiba lütfen türkçeyi düzgün kullan yha filan olmuyor kardeş
AkSiYoN
Üye
ben bunu beklemekden pc de sıkıldım bide tel. emi koycam ya