Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun tüm performansını grafik olarak gör (ayrıntılı anlatım)
Sponsorlu Bağlantılar
judelav
Üye
uğraşmışsın sağol emeğine sağlık arkadaşım
sariha
Üye
tenkıs you
akin_1
Üye
cok saol yani işe yaramayan bir program bile olsa emeğ
n yeter
--------------- Ekleme ---------------
programı kurdum start deyince "measurements only supportedin s60 3.1 (or newer ) . " yazıyo telefonum n73 uyumlu değil mi yani :S
volcapan
Üye
brawo
sakarya:zekit
Üye
Emeğine sağlık, uğraşman yeter
mhmtozturk
Üye
eline saglık kardeş deneyecem...
[CeZZaR]
Üye
yalnız son yazdıgın Db (desibe)l değil telefonun ne kadar çektiğini gosteriyor hani ekranın sol üst küşesindeki noktalar varya onlar ama güzel paylaşım eline sağlık
onur5834
Üye
sagol kardeş eline saglık
asfa
Üye
teşekkürler kardeş baya bi emek vermilmişe benziyor
şemun
Üye
Arkadaşım tek kelime ile harika bir program paylaşmışsın emek vermişsin oda belli emeğini karşılıksız bırakmıyor, çok teşekkür ediyorum. hemen indiriyorum.
maki20
Üye
saol teşşekkürler emeğine saygılar
u_m_u_t_12
Üye
arkadaşım benim telde 5700 bnde gruba katılmak isterim gerçekten güzel bi program emeğine saygı sonsuzzz paylaşımın için teşekkürler
genc1
Üye
paylaşım için teşekkürler devamını dilerim
KonTLeBi
Üye
Teşekkür ederim bncede gerekli bir program
actionx
Üye
arkadaşım gerçekten süpermiş elerine sağlık Allah razı olsun
nurikaratas
Üye
tşk...
Mustafa Dümen
Üye
Bu program çalışmıyor gibi.. ~emeğe saygı
hamza271970
Üye
ARKADAŞLAR WİNDOVS N95 DOSBox DİYE Bİ OLAY PİYASADA ÇALKALANIYOR DUYAN YADA ANLAYAN VARMI BEN KURDUM AMA CÖZEMEDİM GALİBA TLF TAM Bİ BİLGİSAYARA DÖNÜYOR SEVGİLİ MAXSİ CEP Bİ EL ATSANDA RAHATLATSAN BİZİ ŞİMDİDEN EMEĞİNE SAĞLIK DİLİYORUM TEŞEKÜRLER MAXSİ CEP
--------------- Ekleme ---------------
saatimmi yanlış acaba herkes yatıyor ses seda yok alooooo omoooo tursiiiiil bu prg DOSBOX bi acığa cıkracak babayiğit yokmu