Yardım telefonun sarjinin aniden bitmesi

Sponsorlu Bağlantılar

stylee61

Üye
    Konu Sahibi
telefonun sarjinin aniden bitmesi
telefonumun sarji %40tan asaga dusunce kendi kendine kapaniyor. sarj 2 saatten fazla gitmiyor. orjinal batarya alip degistim fayda etmedi. sorun ne olabilir? cozumu nasil yapabilirim?
telefon: s3 mini

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
S3 Mininin şarj kablosu orjinalmı, eski mi bir kontrol etmenizde yarar var.
Bir de telefonda arıza olabilir..
En iyisi S3 Mini ile uyumlu bir şarj kablosu ile tekrar şarj edip denemenizdir.
Bu konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum. Mutlaka arjinal sarj kablosu kullanılması gerekiyor.

stylee61

Üye
    Konu Sahibi
sarj aleti orjinal. ayrica baska sarj aletlerinde de kontrol ettik. sonuc hep ayni. %40tan asaga dusunce direk kapaniyor. sarjdan cekince direk %80e dusuyor

hikmet366

hikmet366

Üye
Kod ile pil kalibrasyonu yapmadan önce telefonunuzun şarjı tam olarak %50 olmalıdıır daha sonra*#0228# kodunu rehberden girin ve ordaki quick restart butonuna basın. Cihazın şarjı YÜKSELECEKTİR endişe etmeyin...Telefonu Yeniden Başlatın..Telefonu şarja takıp fulleyin %100 olcak şekilde...

'' Alıntı ''

Death Punch

Death Punch

Üye
Cihazın şarj soketinde yada bataryanın bulunduğu yerdeki dişlerde sorun olabilir

H0lligan

Üye
telefonumun sarji %40tan asaga dusunce kendi kendine kapaniyor. sarj 2 saatten fazla gitmiyor. orjinal batarya alip degistim fayda etmedi. sorun ne olabilir? cozumu nasil yapabilirim?
telefon: s3 mini
peki %30 yada 40 a yaklasinca ekranda titreme gibi beyaz cizgiler felan gidip geliyormu ve isinma varmi cihazda normal kullanimda

AHKE

AHKE

Üye
sivi temasi oldumu hic eger olmadiysa guc devresinde problem olabilir

androtik12

androtik12

Üye
Sorun %100 bataryada bnm ablamın s3 minisinde vardı garantiye gönderdik batarya değişimi yapıp gönderdiler ve düzeldi :)

H0lligan

Üye
sivi temasi oldumu hic eger olmadiysa guc devresinde problem olabilir
problem guc devresinde olsaydi %40 da kapamazdi kendini bence ara ara birden kapanirdi
Sorun %100 bataryada bnm ablamın s3 minisinde vardı garantiye gönderdik batarya değişimi yapıp gönderdiler ve düzeldi :)
okadarda emin olma derim yeni bataryada da ayni sorunun cikmasi pek mantikli olmaz bu acidan bakinca

hikmet366

hikmet366

Üye
Kod ile pil kalibrasyonu yapmadan önce telefonunuzun şarjı tam olarak %50 olmalıdıır daha sonra*#0228# kodunu rehberden girin ve ordaki quick restart butonuna basın. Cihazın şarjı YÜKSELECEKTİR endişe etmeyin...Telefonu Yeniden Başlatın..Telefonu şarja takıp fulleyin %100 olcak şekilde...

'' Alıntı ''
bunu uygularmsıın kardeş

H0lligan

Üye
AHKE

AHKE

Üye
problem guc devresinde olsaydi %40 da kapamazdi kendini bence ara ara birden kapanirdi

okadarda emin olma derim yeni bataryada da ayni sorunun cikmasi pek mantikli olmaz bu acidan bakinca
cok zarar gormusse guc devresi hemen biterdi tani dogru duzgyn kullanamazdi arkadas. arkadasin fazla zarar gormedigi icin %40 tan sonra aniden bitiyor
bataryayi zaten degistirmis arkadas sorun hala devam ediyormus
ya sivi temasi yada guc devresi problemi baska bir sey olamaz

Üst Alt