Muhammed CR7
Üye
telefonun klavyesi Delirdii [Çözüldü] :D
S.a arkadaslar ya klavyenin bi harfine basıyom busuru yazılar çıkıyo silmeye basıyorum daha çok çoğalıyor ne olur yardim edin.
Format attim bataryayi söküp cikardim sama hiç düzelmiyo lütfen bakın yine delirdii Yardim edinn Acilll
Bakın bu video ya,
.........................................
Çözüm tarihi, 19.04.2015
Arkadaşlar şimdi nasıl çözdüm diyeceksiniz
Otomatik tahmini kapattım düzelmişti. Ama tam düzelmedi yani, otomatik tahmini katmadan nasıl düzelttim..?
Şimdi arkadaşlar size bi uyarı yapayım,
Orjinal şarj aletini kullanın yada orjinal ama başka markanın şarj aletini kullanın. Telefonla uyumlu olan..
Benim bozulmuşta başka bitane aldım bi süre sonra yine bu sorun çıktı. tahmin ettim ki bu şarj aletide bozuldu yada gücü yetmedi..
Bende gittim çarşıda orjinal şarj aleti değilde Samsun S4 ün şarj aletini aldım ama oda orjinal uyuyor yani..
ve telefonun orjinal ken usb kablosunu yeni şarj aletine taktım.
Ve düzeldi çok şükür
Hem otomatik tahmin açık normal kullanıyom. Hemde o videodaki gibi sorunlar gitti
LÜTFEN ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI...
Başka sitelerde bu paylaşılırsa Benim paylaştığım ve Çözdüğüm bildirilsin...
Maxicep_ >> Çözüm merkezi
Bugün
Format attim bataryayi söküp cikardim sama hiç düzelmiyo lütfen bakın yine delirdii Yardim edinn Acilll
Bakın bu video ya,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.........................................
Çözüm tarihi, 19.04.2015
Arkadaşlar şimdi nasıl çözdüm diyeceksiniz

Otomatik tahmini kapattım düzelmişti. Ama tam düzelmedi yani, otomatik tahmini katmadan nasıl düzelttim..?
Şimdi arkadaşlar size bi uyarı yapayım,
Orjinal şarj aletini kullanın yada orjinal ama başka markanın şarj aletini kullanın. Telefonla uyumlu olan..
Benim bozulmuşta başka bitane aldım bi süre sonra yine bu sorun çıktı. tahmin ettim ki bu şarj aletide bozuldu yada gücü yetmedi..
Bende gittim çarşıda orjinal şarj aleti değilde Samsun S4 ün şarj aletini aldım ama oda orjinal uyuyor yani..
ve telefonun orjinal ken usb kablosunu yeni şarj aletine taktım.
Ve düzeldi çok şükür

Hem otomatik tahmin açık normal kullanıyom. Hemde o videodaki gibi sorunlar gitti

LÜTFEN ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI...
Başka sitelerde bu paylaşılırsa Benim paylaştığım ve Çözdüğüm bildirilsin...
Maxicep_ >> Çözüm merkezi

Bugün
Son düzenleme: