Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun Dokunmatiği Çalışmıyor Yardım Lütfenn!
Sponsorlu Bağlantılar
muti07
Üye
Konu Sahibi
Telefonun Dokunmatiği Çalışmıyor Yardım Lütfenn!
Gece bir sorun yoktu
Sabah sadece açma kapama tuşunun çalıştıgını, dokunmatiğin işlemediğini farkettim
Telefon: Turkcell MaxiPlus5
hmgurbuz2
Üye
Telefonun tüm tuşlarina(ses açma kapama,power ve varsa diğer tuslara) basın format seçeneği gelecektir.ses tuslariyla asagı-yukarı gelip power tuşuyla seçebilirsiniz.
system32dll
Üye
Geçenlerde bir konu açmıştım root problemi diye bitane kürdün teki var gelmiş yorum yapmış nicki androidçi ama androiiden bi halt anladığı yok bana soruyor root ne kardeş diye Bende diyorumki sen androidçisin daha iyi bilirsin
Geçenlerde bir konu açmıştım root problemi diye bitane kürdün teki var gelmiş yorum yapmış nicki androidçi ama androiiden bi halt anladığı yok bana soruyor root ne kardeş diye Bende diyorumki sen androidçisin daha iyi bilirsin
hmgurbuz2 İlgilendiğin için teşekkürler denedim söylediğini ama telefon yeniden başlatılıyor yada siyah ekran geliyor sadece. format penceresi yada ona benzer bir yer açılmadı.
hmgurbuz2
Üye
o zaman müşteri hizmetlerini aramalisin.onlar yardımcı olur
system32dll sana öyle bi hata verdiririm ki feleğin şaşar koduğumun ırkçısı bende kürdüm lan o root ne diye sormuş ya işte o root u sende bi denerim bütün ailene erişirim anası kahpe