Telefonun Dokunmatiği Çalışmıyor Yardım Lütfenn!

Sponsorlu Bağlantılar

muti07

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Dokunmatiği Çalışmıyor Yardım Lütfenn!
Gece bir sorun yoktu
Sabah sadece açma kapama tuşunun çalıştıgını, dokunmatiğin işlemediğini farkettim
Telefon: Turkcell MaxiPlus5

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Telefonun tüm tuşlarina(ses açma kapama,power ve varsa diğer tuslara) basın format seçeneği gelecektir.ses tuslariyla asagı-yukarı gelip power tuşuyla seçebilirsiniz.

system32dll

system32dll

Üye
Geçenlerde bir konu açmıştım root problemi diye bitane kürdün teki var gelmiş yorum yapmış nicki androidçi ama androiiden bi halt anladığı yok bana soruyor root ne kardeş diye :ehe Bende diyorumki sen androidçisin daha iyi bilirsin :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Jelly_Bean
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Geçenlerde bir konu açmıştım root problemi diye bitane kürdün teki var gelmiş yorum yapmış nicki androidçi ama androiiden bi halt anladığı yok bana soruyor root ne kardeş diye :ehe Bende diyorumki sen androidçisin daha iyi bilirsin :kop2:

Ne alaka kardeşim :)

muti07

Üye
    Konu Sahibi
hmgurbuz2
İlgilendiğin için teşekkürler denedim söylediğini ama telefon yeniden başlatılıyor yada siyah ekran geliyor sadece. format penceresi yada ona benzer bir yer açılmadı.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
:hmmm o zaman müşteri hizmetlerini aramalisin.onlar yardımcı olur

system32dll

system32dll

Üye
bi alakası yok keyfimden yazdım zaten :D

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye

güldürdün şuku

Kerim.

Kerim.

Üye
:zuhaha:

antantin

Üye
system32dll sana öyle bi hata verdiririm ki feleğin şaşar koduğumun ırkçısı bende kürdüm lan o root ne diye sormuş ya işte o root u sende bi denerim bütün ailene erişirim anası kahpe

Üst Alt