Telefonun dış ekranı değişirmi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun dış ekranı değişirmi yardım

Resimlerdeki ekran kısmı varya koruyucu çerçeve ve koruyucu ekran sanırım telefondan çıkarılan parça varya onu değişmek istesem yaparlarmı o dış ekranda çizikler var bide onun çerçevesi zedelendi biraz ilk resimde daha belirgin telefondan çıkardığı sim ve hafıza kartı yuvasının üst kısmı sadece o ekran kısmı değişirmi değişirse ne kadara değişir ve telefonu nereye götürmem gerek yardım pls :bilmm

----------Eklendi @ 20:44:06 ---------- Yazıldı @ 19:34:50 ----------

Yok mu yardım edebilecek ya :vur

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Değişir nokia da.Tabi ücretli en son hatırladığım kadarıyla çakma kasaları yan sanayi 20 orjinal 80 di.Sadece ekransa değişebilir fiyat

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3359097' Alıntı:
Değişir nokia da.Tabi ücretli en son hatırladığım kadarıyla çakma kasaları yan sanayi 20 orjinal 80 di.Sadece ekransa değişebilir fiyat

evet sadece o dış ekan 80 tl hmm peki kvk yamı gidicem

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
garantiye gerek olmadığı için bu tipi parça değişimlerinde her yerde yaparsın nasıl olsa parayı alıcaklar :) Ama kvk garantiliyse benim gibi kvk ya götür

----------Eklendi @ 21:01:00 ---------- Yazıldı @ 20:59:44 ----------

evet sadece o dış ekan 80 tl hmm peki kvk yamı gidicem

Oooo sadece dış ekran mı 80 olmuş ben kasasını navi kasasıyla ya da mavinin kasasıyla değiştirmeyi planlıyodum birkaç aya benim kırmızı.Kazıkmış sadece ekran

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim hatam sen 80 dedin ben onu sade ekran anladım :d: sade ekran değişir dimi ama kasa değişmicek yoksa illa kasa değişcek mi derler öyleyse bende navi yaparım :d:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Sırf ekran değişmez sanırım.Ama cam takabilirler sadece çerçevesiz

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3359128' Alıntı:
Sırf ekran değişmez sanırım.Ama cam takabilirler sadece çerçevesiz

dostum benim için çerçeve çok önemli ya çerçeve ve ekran değişmeli ama kasa değişsin istemiyorum

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bilen :ağlarım:

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
telefoncularda dokunmatik ekran+ kasa 60 tl fabrika çıkışlı(orj.) bende yaptırcam biriyle konuşurken ses gidip geliyor üstte açıklık var cihazın ekranını temizlemek için çok açıp kapattım birde cizik var vs.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
telefoncularda dokunmatik ekran+ kasa 60 tl fabrika çıkışlı(orj.) bende yaptırcam biriyle konuşurken ses gidip geliyor üstte açıklık var cihazın ekranını temizlemek için çok açıp kapattım birde cizik var vs.

kasa değişcekmi illa sadece çerçeve değişmezmi :ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
çerceve deqişir kasa deqişmez zeten bn 2 kere deqiştirdim :D

19961996

Üye
benim 5800 ekran cizilmişti garantiye girmiyor maglesef ama ben teli kurcalarken ön ekranı sökmeye katım ve sökerken o ekranın baglantı kablosuvar (ince kahverengi)onu koparttım teli toplayıp kvk ya götürdüm garıntı kapsamında yaptılar sende o kabloya zarar verip götür anlaazlarsa garantıden yaparlar anlarlarsada ztn o parça komple degişecrginden problem olmaz .

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
yalnız sizin kvk dediğiniz yer neresi yaşadığım yerde ben kvk diye bi tabela hiç biyerde görmedim :vur

19961996

Üye
nokia nın yetkili servisi kvk oluyot işte tebelasının yanında biryerinde yazailir kvk diye yazılmıs bir tabela görmen zor nokianın sitesinde sana en yakın olan kvk servisinibulabilirsin

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
nokia nın yetkili servisi kvk oluyot işte tebelasının yanında biryerinde yazailir kvk diye yazılmıs bir tabela görmen zor nokianın sitesinde sana en yakın olan kvk servisinibulabilirsin

saol dostum ben bi çarşıyı geziyim :d:

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
Ben değiStirdim. 80 tL ye haLLettiLer.

Üst Alt