Telefonun dahili hafızasını artırmak

Sponsorlu Bağlantılar

SquAD_CruEL

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun dahili hafızasını artırmak
Telefonum galaxy gio bildiğiniz gibi hafızası yetmiyor. Hafızasını artırmak için neler yapabilrim.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Samsung bayisine yani parçalar satan biryere tamir eden biryere gidip birgün sor soruştur bulamıyorsan samsung'un sitesinden bir adres edin konumuna göre kolay gelsin...

SquAD_CruEL

Üye
    Konu Sahibi
Şey hani sdcardtın bir kısımını veriyorduk ya a2sd felan vardi o yöntemlerle nasıl yapabilirim.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Şey hani sdcardtın bir kısımını veriyorduk ya a2sd felan vardi o yöntemlerle nasıl yapabilirim.

Kardeşim o seni çok yorar ben bile ipod uma a2sdyi jailbreak la zar zor yaptım hiç uğraşma derim sd de istiyorsan 8 gb yada 16 gb var internette den bak fiyatına ucuza bulursun

KayraBey

KayraBey

Üye
Kolay bir yöntemi olsa çok makbule geçecek gerçekten.Telefon hafızasının az oluşu bir çok programı kurmama engel oluyor.

SquAD_CruEL

Üye
    Konu Sahibi
Sdcardtada taşımıyor. Zaaten bende 8 gb sd card var
http://c1202.hizliresim.com/u/m/2v29h.png

St*

St*

Üye
Öyle bişey olsa çok güzel olur . :)

ibrother

ibrother

Üye
hiç demeyin android gerçekten bıktırdı yani. bırakıp n8 yada iphone na gececem.

PriZm

PriZm

Üye
Telefonun rootlu ise aslında bir yöntem var.

kaan0

kaan0

Üye
hafıza kartını herhangi bir partition manager programıyla bilgisayara bağlayıp 2gb ını ext3, 6 gb ını fat32 olarak ayır telefonunu rootla ve a2sd yi kur. kolay gelsin.

enoes

enoes

Üye
uygulamarı oyunları sd karta kurmak mümkün değil mi ki

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
link2 sd ile bu ısı yapabılırsın tel rootlu 1 gb hafıza kartının 500 mblık kısmı uygulama ıcın ayırdım sıkıntı yok otomatık lınklıyor sd karta nette ararsanbulursun nasıl olduğunu ;)

uluenis3

uluenis3

Üye
Samsung un arayüzünü bilmiyorum ama Sony de uygulamaları SD karta taşıyabiliyoruz.Bazı uygulamalar sd karta kurulmuyo dahili hafızaya kurup taşımak gerekiyo. Uygulama yöneticisinden yapabiliyorum.

Henüz Android bir samsung deneyimim olmadı ama olması gerektiğini düşünüyorum(uygulama yöneticisi ile)

mancukya

Üye
Hic bir sey silmesine gerek yok o tarz düsük kapesiteli telleri MiniTool Partition Wizard Home Edition partition bölümleme yapiyorsunuz ve hafiza 1gb yada daha fazlasina cikartilabiliyor üstelikde Ram kullanimida en az 100 % 40 kar yapiyorsunuz.
Forumda arkadasin birisi resimli olarak gereken aciklamayi yapmis hersey var sadece arama yapip biraz okursaniz ulasirsiniz

mancukya

Üye
ext2, ext3 yada ext4 fark etmez ayni anlatimla bu seceneklerin hepsi programda mevcut ext3 tavsiye ederim daha satbil ve hizli s2e ilede bütün data ve android dosyalarini zaten bu bölüme atarak tel oldukca hizlaniyor.

place3461

place3461

Üye
istediğin seçeneği yapamazsin ex2 mi ex3 mü yapacaksın bunu kartının hızı belirler eğer sen class 2 olan bir karta ex3 yaparsan sıkıntı çekersin..

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşım uygulamalar-uygulamaları yönet - ve ondan sonra telefona sonradan yüklediğin program ve oyunlar sırayla gir orada sd karta tası die bazı uygulamalara yetki vermiş bn öle tasıdım 50 mb alan açıldı

sonsuzluk123

Üye
donanım değişikliğiyle arttırılabilir mi? mesela benim telefon 8 gb hafızaya sahip sd kart girişi yok. şu an için sıkıntı yaratmadı ama 2 dakkalık video 220 mb tutuyor. oyun desen 2-3 tane yüksek boyutlu atsan tamamdır.

merak ediyorum telefonun içinde hafıza yeri değiştirilebilir mi?