Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun dahili hafızasını artırmak
Sponsorlu Bağlantılar
SquAD_CruEL
Üye
Konu Sahibi
Telefonun dahili hafızasını artırmak
Telefonum galaxy gio bildiğiniz gibi hafızası yetmiyor. Hafızasını artırmak için neler yapabilrim.
>xGhostx<
Üye
Samsung bayisine yani parçalar satan biryere tamir eden biryere gidip birgün sor soruştur bulamıyorsan samsung'un sitesinden bir adres edin konumuna göre kolay gelsin...
SquAD_CruEL
Üye
Konu Sahibi
Şey hani sdcardtın bir kısımını veriyorduk ya a2sd felan vardi o yöntemlerle nasıl yapabilirim.
Kardeşim o seni çok yorar ben bile ipod uma a2sdyi jailbreak la zar zor yaptım hiç uğraşma derim sd de istiyorsan 8 gb yada 16 gb var internette
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
den bak fiyatına ucuza bulursun
KayraBey
Üye
Kolay bir yöntemi olsa çok makbule geçecek gerçekten.Telefon hafızasının az oluşu bir çok programı kurmama engel oluyor.
SquAD_CruEL
Üye
Konu Sahibi
Sdcardtada taşımıyor. Zaaten bende 8 gb sd card var
http://c1202.hizliresim.com/u/m/2v29h.png
St*
Üye
Öyle bişey olsa çok güzel olur .
ibrother
Üye
hiç demeyin android gerçekten bıktırdı yani. bırakıp n8 yada iphone na gececem.
PriZm
Üye
Telefonun rootlu ise aslında bir yöntem var.
kaan0
Üye
hafıza kartını herhangi bir partition manager programıyla bilgisayara bağlayıp 2gb ını ext3, 6 gb ını fat32 olarak ayır telefonunu rootla ve a2sd yi kur. kolay gelsin.
enoes
Üye
uygulamarı oyunları sd karta kurmak mümkün değil mi ki
Pc_CaNaVaRi
Üye
link2 sd ile bu ısı yapabılırsın tel rootlu 1 gb hafıza kartının 500 mblık kısmı uygulama ıcın ayırdım sıkıntı yok otomatık lınklıyor sd karta nette ararsanbulursun nasıl olduğunu
uluenis3
Üye
Samsung un arayüzünü bilmiyorum ama Sony de uygulamaları SD karta taşıyabiliyoruz.Bazı uygulamalar sd karta kurulmuyo dahili hafızaya kurup taşımak gerekiyo. Uygulama yöneticisinden yapabiliyorum.
Henüz Android bir samsung deneyimim olmadı ama olması gerektiğini düşünüyorum(uygulama yöneticisi ile)
bişey yapmana gerek yok. Lüzumsuz uygulamaları sil
mancukya
Üye
Hic bir sey silmesine gerek yok o tarz düsük kapesiteli telleri MiniTool Partition Wizard Home Edition partition bölümleme yapiyorsunuz ve hafiza 1gb yada daha fazlasina cikartilabiliyor üstelikde Ram kullanimida en az 100 % 40 kar yapiyorsunuz.
Forumda arkadasin birisi resimli olarak gereken aciklamayi yapmis hersey var sadece arama yapip biraz okursaniz ulasirsiniz
place3461
Üye
burda onu bir arkadaş ex3 alanı oluşturma diye anlatmış. Sen hafıza kartının özelliğine göre ex2 alanı oluşturabilirsin
eğer ben burda bir şey anlamadım dersen sana farklı resimli anlatım yapılan link veririm
mancukya
Üye
ext2, ext3 yada ext4 fark etmez ayni anlatimla bu seceneklerin hepsi programda mevcut ext3 tavsiye ederim daha satbil ve hizli s2e ilede bütün data ve android dosyalarini zaten bu bölüme atarak tel oldukca hizlaniyor.
place3461
Üye
istediğin seçeneği yapamazsin ex2 mi ex3 mü yapacaksın bunu kartının hızı belirler eğer sen class 2 olan bir karta ex3 yaparsan sıkıntı çekersin..
enes-1907
Üye
arkadaşım uygulamalar-uygulamaları yönet - ve ondan sonra telefona sonradan yüklediğin program ve oyunlar sırayla gir orada sd karta tası die bazı uygulamalara yetki vermiş bn öle tasıdım 50 mb alan açıldı
sonsuzluk123
Üye
donanım değişikliğiyle arttırılabilir mi? mesela benim telefon 8 gb hafızaya sahip sd kart girişi yok. şu an için sıkıntı yaratmadı ama 2 dakkalık video 220 mb tutuyor. oyun desen 2-3 tane yüksek boyutlu atsan tamamdır.
merak ediyorum telefonun içinde hafıza yeri değiştirilebilir mi?