telefonun camı kırılırsa 500 tl flan para vermeyın

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
telefonun camı kırılırsa 500 tl flan para vermeyın
Arkadaslar iphone telefonunuzun camı krılırsa 500 tl yaptırmayın sadece telefoncuya tamır ettıgı için verın benım arkadas amazon dan parca getırıyo telefoncuya ucuza yaptırıyo

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ama oradanda gelmesi bir ay buluyor ?

blacktalon

blacktalon

Üye
ekran kırılması karşılamıyor mu apple her kırılma kullanıcı hatasından değil 10 cmden düştü mesela bu kullanıcı hatası mı yoksa firmanin malzeme hatası mı

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
ekran kırılması karşılamıyor mu apple her kırılma kullanıcı hatasından değil 10 cmden düştü mesela bu kullanıcı hatası mı yoksa firmanin malzeme hatası mı

10 cm den düştüğünü nasıl kanıtlarsınki

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

Bu turkıyede cam kırılsa degışmeye para alıyor lar

MaxipmaN

Üye
5-10 tl ekranda yazı okunur mu merak ettim

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
MaxiHan

MaxiHan

Üye
5-10 tl ye ekran olmaz arkadasim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hayir gayet dogru anladik, ekran 5-10 tl diyor. Ha 5-10 tl ye olur ama ona ekran denirmi bilemem

nokiae6

Üye
Öylede bir ay telefon olmadan sıkıntı yaratır.ama tercih meselesi ben orijinalden yanayım.tesekkürlee
Herkese cevabı olan güzel kardeşim söyle o zaman apple kendisi yedek parça üretmediğine göre orjinali nerden buluyorsun ?

partyhard

Üye
Apple un ekranlar için adet basina üreticiye ödediği ücret 44 dolar sen nasil 10 liraya buldun?

Symbianize

Symbianize

Üye
Anlamadan konuşuyosunuz adam yurt dışından alın 5-10 lüraya taktırırsınız diyor burda işçilik 5-10 lira cam parası cebinizden

fk555897

fk555897

Üye
Benim ekran kırılınca ben telefonun otomatik değiştiriyorum. Yoksa babam yenisini almıyor zaten.

enterneoll

enterneoll

Üye
abi bana ordan 20 ekran gönder o zaman zevk için kırıcam