telefonun açılşı hatalı, lütfen satıcınızla görüşün hatası için N70'e format atamıyorm, nasıl olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
telefonun açılşı hatalı, lütfen satıcınızla görüşün hatası için N70'e format atamıyorm, nasıl olacak
Arkadaşlar 5 yıldır n70 kullanıyorum ve bu hatayı verdi. format için yıldız - 3 - yes tuşuna basılı tutarken açma-kapama tuşuna basıyorum ama tel normal açılıyor ve aynı uyarıyı veriyor. nette yaptığım araştırmalarda bu formatı atınca çözüldüğü söylendi ama ben ya format atamıyorum ya da telde yapacak birşey kalmadı. sizce ne yapmalıyım?

mstf_l

mstf_l

Üye
nemesis kullanarak format atmayı deneyebilirsin

celibar

celibar

Üye
hard formatı atmaya bi kişi yardım etsin.hard formatla düzeliymdu telefonum.

anılbaran

anılbaran

Üye
kardeş aynı hatayı bende almıştım zamanın da ama bi hard format attım sorunumu çözdüm hard format atmayı yazcam buraya birazdan

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
O sorun bende 2 telefondada çıktı hafıza kartı okuyucuda sorun var oluyor galiba okumuyor kartı yeni kart yada karta format atıp dene bakalım
Benim 6630 öle düzelmişti

anılbaran

anılbaran

Üye
bide bunu dene * tuşu 3 tuşu yeşil tuş bide power tuşu 15-20 sn basılı tut bunları yapmadan önce sim kart ve hafıza kartını cıkar olmadıysa burda senin yazdıgını dene tabi gene sim ve hafıza kartını format atmadan önce çıkar

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
bide bunu dene * tuşu 3 tuşu yeşil tuş bide power tuşu 15-20 sn basılı tut bunları yapmadan önce sim kart ve hafıza kartını cıkar olmadıysa burda senin yazdıgını dene tabi gene sim ve hafıza kartını format atmadan önce çıkar

hocam yeşil dediğin tuş arama tuşu daha ona basıyorum ben de, ayrıca açma tuşuna da mı basılı tutayım. sim kart hafızak artı zaten başka telde. format atamadım bir türlü. acaba hiç mi olmaz ki?

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum aynen resimdeki gibi sırasıyla gösterilmiş tuşlar zaten ilk önce telefonu kapalı olcak sim kart ve hafıza kartınıda cıkar bu resimdekini uygula
nokia nın açılış logosu geliyo ya hani eller birleşiyo falan orda tuşları basmayı bırakabilirsin eger telefon açılışta ülke saat tarih soruyosa basarıyla format atıldı demektir

sırasıyla 4 tuşada birden eller birleşme logosu gelene kadar basılı tut

Uploaded with

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır arkadaşım deneyeceğim, inşallah olur. ben açma kapama tuşuna basıp bırakıyordum şimdi devamla basacağım

anılbaran

anılbaran

Üye
hadi bakalım inşallah olur

anılbaran

anılbaran

Üye
olmadı malesef ya. anlamıyorum ki ne yapmalıyım başka. 6630 da var bende o çalışıyor
nasıl olmaz abi ya zamanında benim basıma geldi hard format attım düzeldi yada hard formatı yanlış yapıyon yada ben yanlış biliyom

----------Eklendi @ 15:10:51 ---------- Yazıldı @ 14:39:56 ----------

bide sunları dene * 3 medya tuşu ve kapatma tuşu bide bu tışları kullan

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olmaz abi ya zamanında benim basıma geldi hard format attım düzeldi yada hard formatı yanlış yapıyon yada ben yanlış biliyom

----------Eklendi @ 15:10:51 ---------- Yazıldı @ 14:39:56 ----------

bide sunları dene * 3 medya tuşu ve kapatma tuşu bide bu tışları kullan

deneyeceğim bakalım ne olacak :((

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
evet sayın arkadaşlar, pazartesiden beri öğretmenlik seminerinde olduğum için burayı ziyaret edemedim. ben de n70'imi götürdüm il merkezine ve bir tamirciye verdim 20 tl karşılığında yaptı teli. bana dediği de hafıza kartından virüs bulaşmasıymış. ben de virüs yoktu eminim çünkü kendi biligsayarımdan başka bir pc'ye hiç takmadım kartı ve de genelde bluetooth ile dosya paylaşımı yaptım. neyse sonuçta yapıldı ya, yeterli bana. bana tavsiyede bulunan herkese çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...