Telefonumun ekranı kırılmış gibi Acil Yardııımmm!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun ekranı kırılmış gibi Acil Yardııımmm!!!!
Selamûn Aleyküm Değerli Forum Üyeleri...
Daha demin telefonuma bir indirme yapıyordum telefonu camın kenarına koydum bi 5-10 dk sonra elime aldığımda telefonun ekranında bu lekeyle karşılaştım ekran kapalıyken (uyku modunda) hiç bir şey belli olmuyor fakat ekran açıldığında ise bu lekeyi görüyorum bu problemi nasıl çözebilirim Allahını seven yardım etsin :( :( :( Samsung Galaxy Ace 2
Resim :

Aynen bu ekrandaki gibi ama bu kadar çok fazla değil bildim panelinin tam ortasından yatay şekilde geçen siyah bir çizgi...

Son düzenleme:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Resim yok

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
    Konu Sahibi
hobaaa tapatalktan resim ekleyemiyorum bu ne yaa ? :( :(

NextWorld

NextWorld

Üye
Hızlı resim veya image upload sitelerine at işte.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en kısa sürede upload edicem kısaca şöyle anlatayım ekran hafif bir darbe almış gibi tam anlatamıyorum olay ilk kez başıma geliyor başka bir görüntü bulup link atıyım..

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sen bi fabrika ayarlarina dönmeyi dene

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
    Konu Sahibi
Link ekledim konuyu düzelttim bi linkden sonrasını okursanız anlarsınız inşallah...

reflex

reflex

Üye
İçerdeki ekran çatlamış galiba bi arkadaşımın cebinde dururken s4 ün iç ekranı çatladı servise verdi servis 600 tl istediler seninkide böyle olabilir belki

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
    Konu Sahibi
aboo :( ama nasıl çatlar ya durduk yere Nazar mı yedik ne yaptık :D Benim tel ace 2 daha garantisi var isterler mi acaba para ?

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi hatırladım da geçen sene de annemin Nokia 6300 ına böle olmuştu 1 hafta telefon tamamen kapalı kaldı ve telefonu açtığımda ekranda hiçbir şey yoktu :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
aboo :( ama nasıl çatlar ya durduk yere Nazar mı yedik ne yaptık :D Benim tel ace 2 daha garantisi var isterler mi acaba para ?
Ekran kırılması garanti karşılamiyor

Ama ben sizin sorunu anlamış değilim

Siz bi detayli yazin
Çünku ekran kapaliyken bir sey görünmuyo demissiniz yazilimsal bir seyde olabilir

• Beğen
Tepkiler: reflex
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kırılması garanti karşılamiyor

Ama ben sizin sorunu anlamış değilim

Siz bi detayli yazin
Çünku ekran kapaliyken bir sey görünmuyo demissiniz yazilimsal bir seyde olabilir
Kardeşim aynı anlattığım gibi linkte de verdiğim resim gibi yatay bi siyah çizgi uçtan uca gidiyor kısmen %90 uzanıyor sol uçtan sağ uca doğru...
Ama bugün rom yüklicem belki düzelir o sırada yazılımsal bi sıkıntıysa...

Üst Alt