wined37
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabi 2 yaşına girdi belki eskimiştirEskimiştir hocam
benim kulaklık 3 senelik ölmedi gittiHer Zaman Yapmıyorsa Kolayı Var Yine Son Ses Aç Baktın Kapanmıyo Kabloyu İyice Kıra Kıra Git Eğer Kapanırsa Kabloda Sıkıntı Vardır Ki Normal Birşey Kulaklıklar Çabuk Bozuluyor
Benim Gibi Telefonun 2 Senelik Olurda Hiç Telefona takıp Kullanmazsan Gayet Normal Bİşeybenim kulaklık 3 senelik ölmedi gitti
helikopterde dinlerken kulaklık uçtu aşşaı indik baktık kulaklık çalışıyoBenim Gibi Telefonun 2 Senelik Olurda Hiç Telefona takıp Kullanmazsan Gayet Normal Bİşey
O Bişeymi Geçen Arabayla Yan Veriyoz Filan Neyse Sağlık Olsun Sana Bişey Olmasın Yemişim Kulaklığıhelikopterde dinlerken kulaklık uçtu aşşaı indik baktık kulaklık çalışıyohayret
1 dal verirmisinO Bişeymi Geçen Arabayla Yan Veriyoz Filan Neyse Sağlık Olsun Sana Bişey Olmasın Yemişim Kulaklığı
Bu Devirde Herşey Para Olmuş Zaten Zamlanmiş 1 TL Heralde Mübarek Altın Oldu Benim Dİlmi Vermiycem1 dal verirmisin
aynen 1 tl zam geldiBu Devirde Herşey Para Olmuş Zaten Zamlanmiş 1 TL Heralde Mübarek Altın Oldu Benim Dİlmi Vermiycem
Paraya Yazık Daha Neleraynen 1 tl zam geldisen içiyomusun
Bilememen iyisini sen yapıyon
ben başladım daha bırakamıyom :FBilemem
Ah O Parayı Birgün Bende Bulucam İnşben başladım daha bırakamıyom :F
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?