Telefonumu Garantiye Vereli Uzun Zaman Oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu Garantiye Vereli Uzun Zaman Oldu.
Burada'da sorunun konusunu açmıştım. Yorum yapanların saçma sapan birbirleriyle tartışmaları yüzünden konu kapatılmış.
19 Aralık'ta Lumia 920 telefonum dokunmatik ekranı kilitlendikten sonra resetlediğimde bir daha açılmadığı için aldığım Nokia Shop'a geri verdim.Biz sizi ararız dediler hala kimse aramadı. Haftada 1 kere falan uğradığımda hala bir şey yok. Hiç haber de yok telefonum ne oldu ne olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapayım?

uMTOku

Üye
30 iş günü vakitleri var belki geçerse 0 parasını alırsın başka yapabileceğin bir şey yok garanti şartlarını oku
Sent from my Lumia 920 using Board Express

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
30 iş günü vakitleri var belki geçerse 0 parasını alırsın başka yapabileceğin bir şey yok garanti şartlarını oku
O süre 20 güne düşürüldü...

dedereis123

dedereis123

Üye
Yani tam 4 hafta

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmamı önerirsiniz o zaman? Telefonsuz kaldım neredeyse bir aydır bir de. Ayın 19'unda 1 ay olacak ne yapsam bilemedim. İnşallah burdada konuyu kapatmazlar. Nereye ne yazsam kapatılıyor konu ne kadar şanssız bir adamım ben böyle.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
En geç önümüzdeki hafta ortasına kadar sana dönüş yaparlar.
Zaten süreleri de doluyor.
Bir hafta daha sık dişini... :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmeliğe göre; Bir malın arızası 10 gün içinde giderilmezse imalatçı, malın tamiri tamamlanıncaya kadar benzer özelliklere sahip bir başka malı tüketicinin kullanımına vermek zorundadır.

alical33

alical33

Üye
bu sorun için flash atıp göndermeleri gerekiyordu yarım saatlik iş için neden bukadar oyalamışlar anlamadım. yedek telefon iste bari ottoman tiger abinin dediği haklara sahipsin

uMTOku

Üye
20 iş gününü geçsin o zaman yenisini al

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
20 iş gününü geçsin o zaman yenisini al

Zaten 20 iş gününü geçireceklerini sanmıyorum.
En geç gelecek hafta başına kadar ses çıkacaktır.

Belki telefonla ilgili değil ama, ben de bilgiyasarımın anakartını ve işlemcimi garantiye vermiştim.
İkisinde de 20. gün geri teslim aldım :) (İstanbul'a gitti tamir oldu geldi, ancak işte...)

kelooo

Üye
Ben n700 cihazimi vereli 23 is günü oluyor cuma gunu nokia destigi aradim cihazim icin degisim formu olusturdular size 2 3 gün icinde döneriz dediler 20 is gunu dolarsa bence sende ara bu arada cumartesi günlerinide is gunu sayacaksin

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bekle Alırsın Faturası Nasıl Olsa Sende Garanti Belgesi Onlardadır :tebessüm:

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu aldım. Parça değişimi yapılmış diyor. Şu anda baktım bir sorun yok gibi. Güncellemede yapılmış varsayılan arama motorlarında Google gözüküyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hayırlı olsun, umarım bundan sonra herhangi bir sorun yaşamazsın. :oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Benim Kardesin L800'unu Verdik .. 5 Hafta Sonra Yenisini Verdiler ..
Bekleyecekin Dostum Valla .. =S

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
işin çook zor allah kolaylık versin nokia gibi belayla uğraşmak zordur özellikle servis ve değişim konusunda.... çok zor ama inşallah yaparlar.

dedereis123

dedereis123

Üye
Ben n700 cihazimi vereli 23 is günü oluyor cuma gunu nokia destigi aradim cihazim icin degisim formu olusturdular size 2 3 gün icinde döneriz dediler 20 is gunu dolarsa bence sende ara bu arada cumartesi günlerinide is gunu sayacaksin

cumartesi iş günü derken ? Benim bildiğim hafta içleri iş günüydü ama

- - - Eklendi - - -

Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmeliğe göre; Bir malın arızası 10 gün içinde giderilmezse imalatçı, malın tamiri tamamlanıncaya kadar benzer özelliklere sahip bir başka malı tüketicinin kullanımına vermek zorundadır.

Kvk da 15 günden sonra belgede öyle diyor yani :D

kelooo

Üye
dedereis123;5682672]cumartesi iş günü derken ? Benim bildiğim hafta içleri iş günüydü ama

bende oyle biliyordum ama sayiliyormuş kardesim

dedereis123

dedereis123

Üye
dedereis123;5682672]cumartesi iş günü derken ? Benim bildiğim hafta içleri iş günüydü ama

bende oyle biliyordum ama sayiliyormuş kardesim

aynen cumarteside dahilmiş artık , 10 gün olayı niye kvkyı etkilemiyor o ibare olarak 15 gün yazmış bu nasıl iştir

- - - Eklendi - - -

Kvkda kvk jet diye birşey var bu paketden alabiliyormuyuz fiyatını biliyormusunuz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynen cumarteside dahilmiş artık , 10 gün olayı niye kvkyı etkilemiyor o ibare olarak 15 gün yazmış bu nasıl iştir

- - - Eklendi - - -

Kvkda kvk jet diye birşey var bu paketden alabiliyormuyuz fiyatını biliyormusunuz
Herkes kafasına göre takılıyor demek ki!!!:allalla:

KVK Jet Servis
KVK garantili cep telefonunuzda meydana gelen yazılımsal ve donanımsal sorunlar için KVK Teknik Servis noktalarından destek alabilirsiniz. Telefonunuzdaki problem, uzman teknisyenlerin müdahalesiyle 24 saat* içinde çözülecek ve telefonunuz size teslim edilecektir.
- KVK Jet Servis’ten Huawei Vision, Huawei Ascend Y200, Huawei Ascend G301, ZTE Cool, ZTE Live, ZTE Grand X marka telefonunuzu ve ViewSonic ViewPad 10e tabletinizi satın aldığınız tarihten itibaren 1 yıl süresince ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.
- Bu servis, garanti kapsamındaki hasarlar ve arızalar için sadece KVK Teknik Servis noktalarında geçerlidir.
* Cep telefonunun KVK Teknik Servis’e giriş kaydı yapıldıktan sonraki 24 saatlik hizmet süresidir. Satış noktası üzerinden ya da kargo ile gönderilen telefonlarda KVK Teknik Servis noktasına girmeden önce ve KVK Teknik Servis noktasından çıktıktan sonra yolda geçen süre bu 24 saatlik hizmet süresine dahil değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt