Telefonumu garantiye nasıll gönderebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu garantiye nasıll gönderebilirim ?
Merhaba arkadaşlar ikinci el almış oldugum xperia neo v kullanmaktayım ürünün faturası yok elimde garanti kağıdı mevcut fakat mühür imza vs yok . Telefonumun iç ekranı çatladı durup dururken ve dışarıya beyaz bı ışık cıkıyor garantıye gondermek ıstıyorum fakat kımse benımle ilgilenmıyor izleyecegim yol nedir ? Cihazın imei si ile garanti ye gönderemez miyim ?

- - - Eklendi - - -

Kutuda Vodafone / Brightstar garantisi gözüküyor

araziforum

Üye
ben de xperia arc var. ics 4.0.4 yükledim performansından memnun olmadığım için 2.3.4 sürümüne düşürülmesini talep ettim. Servise cihaz faturası ile birlikte göndermem halinde ücretsiz olarak yapılacağı bildirildi. Fatura işi şart. imei ile olmuyor sorudum. Sanırım soruna cevap olacaktır bu.

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
faturası yok elımde bı tek garantı kagıdı var oda muhurlu deıl dükkanlara gittiğimde bana aldıgınız yere götürün diyorlar hiç ilgilenmıyorlar bıle samsung telfonu imei den hallettılerdı bunda sorun cıkartıyolar neden acaba :hmmm

- - - Eklendi - - -

kimisi sadece telefonun imeisi olsun yeter diyor barkod okutucu gıbı bır cıhaza okutup işleme sokuyormuş birde xperia neo v teknik servisi nerde var gerekırse orayla irtibata geçerim

incitemfm

incitemfm

Üye
nasıl imei ile olmaz ya ne saçma

saruman_me

saruman_me

Üye
nasıl imei ile olmaz ya ne saçma

aynen çok saçma bende optimus 3d vardı günceledikten sonra imei sıfırlandı sevrvisi aradım faturası garanisi memleketimde soun olurmu dedim yok dediler üsküdardaki şengüller servisine götürdüm tlfun arkasındaki mei kısmını barkot okuyucusuna benzer bişeye okuttu sonra tamam dedi 2 gün sonra gittim cihazımı geri aldım..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Faturaya gerek yok sony'nin servisine git, telpa sanırım, garanti varsa orada alırlar imei ile.

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
kocaeli de oturuyorum inanın bir sürü dükkan gezdim cogu aldıgınız yere götürün biz bakmıyoruz fatura yoksa bişey yapamayız dedi . Nasıl yapabilirim imei den garanti yi bana yardımcı olabılecek var mı ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben faturasiz yapıyorum sonuçta IMEI bana kayıtlı. aldığın yer yakinsa ver gönder ya da turkcelle de verebilirsin. faturayla ne alaka imei garantiye kayitliysa telefoncunun tek yapicagi bi kagit doldurup gondermek

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
ben faturasiz yapıyorum sonuçta IMEI bana kayıtlı. aldığın yer yakinsa ver gönder ya da turkcelle de verebilirsin. faturayla ne alaka imei garantiye kayitliysa telefoncunun tek yapicagi bi kagit doldurup gondermek

turkcell bayine gidip telefonumu gotursem faturasız garantiye yollayabilir miyim yani ? bu işlerde acemiyim kendi telefonumu ilk defa garantiye yolluyacam

- - - Eklendi - - -

mcnpl4

mcnpl4

Üye
teleservice diye bişey var çoğu markayı kapsıyor ben öyle gönderdim turkcellden. telpa garantili benimki o yüzden hallettiler. Sadece telefonu verdim bi kagit doldurdu imeisini adımı ve sorunu yazdı kopyasini bana verdi

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
teleservice diye bişey var çoğu markayı kapsıyor ben öyle gönderdim turkcellden. telpa garantili benimki o yüzden hallettiler. Sadece telefonu verdim bi kagit doldurdu imeisini adımı ve sorunu yazdı kopyasini bana verdi

bu şekilde gidip başvuracam kocaeli oturuyorum en kısa zamanda sonuçları sizinle paylaşacagım :locked::locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt