telefonu mu nasıl garantiye gönderebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
telefonu mu nasıl garantiye gönderebilirim ?
Merhaba maxicep ailesi bana hediye gelen sony ericsson xperia neo v telefonu mu garantiye göndermek istiyorum fakat bende fatura yok sadece kutusu ve garanti kağıdı mevcut garanti kağıdında brightstar garantisinde olduğunu fakat ne kase ne mühür hiç birşey bulunmamakta telefonu nereye götürsem aldığınız yer ile görüşün diyor kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hediye gelmiş ürün demişsin şimdi farkettim hediyeyi veren kişiye nereden aldığını sorup oradan faturasını çıkartabilirsin cihazın.

moniacful

Üye
gerek yok ki imei denen bir olay var en azından samsungda, sonydede vardır

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
Imei ile halledebilir miyim yani ?

- - - Eklendi - - -

cihazı evkur dan almışlar alan kişinin adını söylesem bana fatura çıkartırlar mi

HasimSahin

HasimSahin

Üye
İmei numarasına bakarak Telefonun Garanti kapsamına ne zaman alındığı, kimin adına imzalandığı ve ne zaman sonlanacağı yazar. Nokia servisinde ne fatura, ne alım fişi vermiştik. İmei kodunu yazdı tamam dedi okadar. Fatura şart değil. ;)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
İmei numarasına bakarak Telefonun Garanti kapsamına ne zaman alındığı, kimin adına imzalandığı ve ne zaman sonlanacağı yazar. Nokia servisinde ne fatura, ne alım fişi vermiştik. İmei kodunu yazdı tamam dedi okadar. Fatura şart değil. ;)

Tüm servisler böyle yapmıyor. Dediğin doğru ama kimisi illaki garanti belgesi veya fatura isteyebiliyor. Arkadaş garantiye götürmüş ve geri çevrilmişse en akıllıcası fatura çıkarmaktır.

- - - Eklendi - - -

Imei ile halledebilir miyim yani ?

- - - Eklendi - - -

cihazı evkur dan almışlar alan kişinin adını söylesem bana fatura çıkartırlar mi

Evkuru arayıp sorarsan daha iyi olur. Satın alan kişiye kesin verirlerde senin alıp alamayacağını arayıp sorman gerek.

bountykiller

bountykiller

Üye
BRIGHTSTAR TELEKOMUNIKASYON VE DAGITIM LTD. STI.
Adres AYAZAĞA MH. CENDERE YOLU NO:9 1034396

Telefon: 02123322170 Faks: 02123322177 Şehir İstanbul

burayı ara. İst de isen elden teslim et. Değil isen kargolaman gerekir. Nasıl kargolayacağını sor.

Üst Alt