papakudioflu
Admin
anlamadım neden bulmuyor sizin cihazlarınızı ben şimdi tekrar denedim hem lumia900 hem de lumia820de buldu
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Microsoft hesap ayarlarında Bölge ve Dil Türkiye/Türkçe olunca bulmuyor Ali Kemal.
Bende de yok öyle bir özellik, maalesef bulmuyor![]()

Türkiye benim ayarlarım![]()

Telefon ayarları değil, msn/hotmail ayarlarını diyorum
Paylaştığın ekran görüntüsünde bakıyorum menü ingilizce.
İşte onlar ben de Türkçe. Çünkü hotmail ayarlarında bölgem Türkiye.

abi 2 gün önce benim telide buldu herşey türkçe olduğu halde dün akşam tekrar deneyeyim dedim.. harita çıkmıyor sitede o yüzden find my phone tıklama yeride çıkmıyorbir de işin enteresan tarafı bütün telefonlarda aynı hesap var lumia900'un bölgesi Amerika onu da buluyor![]()
dün akşam bende yapamadım yani nedense .. ring lock erase tıklama yerleri çıkıyor ama diğer find my phone çıkmıyor.. bence site kaynaklı gibi problem 
tamam yaaa dediğim gib site kaynaklı olabiliyor bazenişte dün benimde öyleydi.. çıkmıyordu harita şimdi çıkıyor harita ama bulamıyor teli, refresh yaptığımda .. sanırsam telde bölgeyi amerika yapmıştım ondan mı acaba
Bende durum böyle. Harita falan yok.![]()
du bakalım türkiye yapınca bulcak mı..sonucu yazarım brzdan..Bende de durum aynı maalesef.
Bende durum böyle. Harita falan yok.![]()

dostum dediğim gibi her şey Türkiye olması lazım ama sitede harita çıkması lazım.siteyle alakalı bişey,telinde sorun yok senin,boşuna meraklanma.siteyle alakalı bişey bu problem.refresh yap siteyi dicem ama işte :/Telefonumda bölge ayarlarım Türkiye, market Türkiye sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Türkiye, market Amerika sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Amerika, market Amerika sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Amerika, market Türkiye yine sonuç yok.
Siteyi de bir çok kez yenilememe rağmen yine sonuç alamadım. Neyse karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.Dostum def
dostum dediğim gibi her şey Türkiye olması lazım ama sitede harita çıkması lazım.siteyle alakalı bişey,telinde sorun yok senin,boşuna meraklanma.siteyle alakalı bişey bu problem.refresh yap siteyi dicem ama işte :/
<- Lumia 920 aşkım ->