Telefonumu bul özelliği ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
anlamadım neden bulmuyor sizin cihazlarınızı ben şimdi tekrar denedim hem lumia900 hem de lumia820de buldu

Ekli dosyalar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft hesap ayarlarında Bölge ve Dil Türkiye/Türkçe olunca bulmuyor Ali Kemal.
Bende de yok öyle bir özellik, maalesef bulmuyor :zzz:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Türkiye benim ayarlarım:D

Telefon ayarları değil, msn/hotmail ayarlarını diyorum :hmmm
Paylaştığın ekran görüntüsünde bakıyorum menü ingilizce.
İşte onlar ben de Türkçe. Çünkü hotmail ayarlarında bölgem Türkiye.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Telefon ayarları değil, msn/hotmail ayarlarını diyorum :hmmm
Paylaştığın ekran görüntüsünde bakıyorum menü ingilizce.
İşte onlar ben de Türkçe. Çünkü hotmail ayarlarında bölgem Türkiye.

iyi de benim Hotmail ayarlarım da Türkiye. Hesabı aldığımdan beri hiç değiştirmedim:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir de işin enteresan tarafı bütün telefonlarda aynı hesap var lumia900'un bölgesi Amerika onu da buluyor:hmmm

n000k

n000k

Üye
bir de işin enteresan tarafı bütün telefonlarda aynı hesap var lumia900'un bölgesi Amerika onu da buluyor:hmmm
abi 2 gün önce benim telide buldu herşey türkçe olduğu halde dün akşam tekrar deneyeyim dedim.. harita çıkmıyor sitede o yüzden find my phone tıklama yeride çıkmıyor :hmmm dün akşam bende yapamadım yani nedense .. ring lock erase tıklama yerleri çıkıyor ama diğer find my phone çıkmıyor.. bence site kaynaklı gibi problem :hmmm

- - - Eklendi - - -

aha siteyi şimdi açtım çıktı harita yine :D tamam yaaa dediğim gib site kaynaklı olabiliyor bazen

papakudioflu

papakudioflu

Admin
evet ben de listeden cihaz secimi yaptim birincide harita cikmadi ikinci denemede cikti ve alttaki cizgi ilerledi ve benim evi işaretledi:kop:

n000k

n000k

Üye
şuan benimde çizgi ilerliyor ama bulamıyor. telde bölge amerika yaptım ondanmı acaba ?? :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bende durum böyle. Harita falan yok. :dry:

n000k

n000k

Üye

Bende durum böyle. Harita falan yok. :dry:
işte dün benimde öyleydi.. çıkmıyordu harita şimdi çıkıyor harita ama bulamıyor teli, refresh yaptığımda .. sanırsam telde bölgeyi amerika yapmıştım ondan mı acaba :hmmm du bakalım türkiye yapınca bulcak mı..sonucu yazarım brzdan..

n000k

n000k

Üye
evet arkadaşlar telin bölgesi türkiye dışı olursa bulmuyor site.. bunu anlamış bulunmaktayım.. bu arada şimdi buldu teli.. sitede harita çıkmıyorsa sık sık sayfayı yenileyin..dünya haritasına benzeyen bir harita çıkıcak ilk defa bulma özelliğini kullancaklar için.. daha önce bulma özelliğini kullandıysanız son kez kullandığınızdaki telin yerinin bulunduğu harita olucaktır.. orda refresh /print/center of map yazar refresh deyince tekrar tarama yapar teli bulmak için..

- - - Eklendi - - -

bu arada pcde ekran görüntüsü nasıl alabilirim bilen varmı? W7 Home yüklü pcde

- - - Eklendi - - -

buyrun buda benimki..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefonumda bölge ayarlarım Türkiye, market Türkiye sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Türkiye, market Amerika sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Amerika, market Amerika sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Amerika, market Türkiye yine sonuç yok.

n000k

n000k

Üye
Dostum def
Telefonumda bölge ayarlarım Türkiye, market Türkiye sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Türkiye, market Amerika sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Amerika, market Amerika sonuç yok,
Telefonumda bölge ayarlarım Amerika, market Türkiye yine sonuç yok.
dostum dediğim gibi her şey Türkiye olması lazım ama sitede harita çıkması lazım.siteyle alakalı bişey,telinde sorun yok senin,boşuna meraklanma.siteyle alakalı bişey bu problem.refresh yap siteyi dicem ama işte :/
<- Lumia 920 aşkım ->

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dostum def
dostum dediğim gibi her şey Türkiye olması lazım ama sitede harita çıkması lazım.siteyle alakalı bişey,telinde sorun yok senin,boşuna meraklanma.siteyle alakalı bişey bu problem.refresh yap siteyi dicem ama işte :/
<- Lumia 920 aşkım ->
Siteyi de bir çok kez yenilememe rağmen yine sonuç alamadım. Neyse karamanın koyunu sonra çıkar oyunu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt