Telefon Tavsiyesi telefonumu bozmam lazım

Sponsorlu Bağlantılar

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu bozmam lazım
General mobile Discovery 4 gb telefon kullanıyorum ilk çıktığında almıştım telefon çok düştü sadece işte arka kapakta ve kenarlarında sorun var babam da telefon bozulmadan hiç bir zaman telefon almaz bana garantisinin bitmesine sadece 6 ay gibi süre kaldı ve ben ıphone istiyorum onu da almıyor tabii elimdeki telefonu da çok zorla aldırmıştım telefonun bozulursa alacağını düşünüyorum. bide sarj soketinde sorun var yaptırdığım halde yine bozuldu garanti sisteminide sevmedim 35 gün garanti de kaldı yapılmadan geldi babamda soğudu zaten yani kısaca bu telefona bişeyler olup bozulması pert olması lazım çaldırma gibi olaylar olmaması lazım çünkü imei numarası felan kutu da var satsam da anlarlar yalan söyleyemem sizin öneriniz var mı???

emrebegen

Üye
Sıvı teması :)

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
2 saat azar çekerler sakarsın felan bozulsa babam duvara attığında bozulurdu adam bide eski hentbolcuyduu telefon paramparça oldu ama hala açıldı sadece ezik vardı. sakarlıkla bişey yaparsam almazlar bide ceza olarak 3310 alırlar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bnce sakın bozma ama en iyi yöntem suya sok biraz sonra açmaya filan çalış açılmazsa tmmdır veya en sevdiğim yöntem :D bir misafir vb küçük çocuğu ile gelirse çocuğa ver :D son olarak telefon rootlu ise voltaj ayarları ile oyna bir süre sonra bozulur ;)
NOT: üstteki arkadaşın dediği gibi 3310 tarzı bir telefon alırlarsa ağlama birde :D

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
vicdan azabı çeker ya çocuğun babası felan şimdi çocuklar benden daha çok anlıyor telefondan. şimdi para felan vermeye kalkar vallaha o vicdan azabıyla yaşayamam.

not: o yukardaki arkadaşta bendim :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
baban durumu olmadığı için almıyor olabilir bence yapma ilerde iphone'danda sıkılcaksın

• Beğen
Tepkiler: csbaz
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
dikkat etmemişim o zaman en iyisi babana söyle bunu satalım yenisini alalım diye :D :D yoksa bu şekilde olmaz :D

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
normalde para var her zaman var babam çok kirli çıkıdır her yerden para çıkar hep para yok diye şey yapar ama vardır. hem abimde var o da yardım eder. ıphone hiç kullanmadım onu da denemek istiyorum buldum bi tane zaten 1.250 ye babam bu telefonu ne zaman kendi paranı kazanırsan alırsın diyor hem para da hiç bırıktıremem ben
babam ve bana telefon almak hemde satalım diyip üstüne alcak :D:D:D:D

firostr

firostr

Üye
Telefonu rootla sonra root expolerler dan sisteme deki seyleri sil

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
telefoncu çözer mi sizce
garanti felan da çözemez de mi garantiye gönderirsek 30 gün en az telefon almazlar çünkü garantisi çok kötü adamlar kutuyu bile açmamış

FK5896

FK5896

Üye
telefoncu çözer mi sizce
garanti felan da çözemez de mi garantiye gönderirsek 30 gün en az telefon almazlar çünkü garantisi çok kötü adamlar kutuyu bile açmamış
anlayabilirler belki tam emin değilim ama işi bilen bir telefoncu yapabilir 20-25 lira paranı alır bence.. benim arkadaşta iphone'dan discovery'ye geçmişti, hala memnun :)

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
bilemedim şimdi o kadarda sakar değilimki suya düşsün felan ofof garantiye giderse zaten garanti yapmaz rootlu diye neyse ya sakarlık yapmayı deniycem sağolun teşekkürler

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kardeşim telefon işini görüyorsa kullan, parasını nasılsa baban veriyor diye bu kadar vurdum duymaz olma. Her telefonudan sıkıldığında adam sana yeni telefon alamaz.

• Beğen
Tepkiler: çaminci ve Rainesto
emz

emz

Üye
bilemedim şimdi o kadarda sakar değilimki suya düşsün felan ofof garantiye giderse zaten garanti yapmaz rootlu diye neyse ya sakarlık yapmayı deniycem sağolun teşekkürler

Benim bir arkadaş Türkcell T10 dan kurtulmak için geldi bana. Birkaç kişi toplandık içini açtık su döktüm bozulmadı. Telefon angry birds falan açarken kare kare 3-5 fps ile oynatıyordu :D Ama suya karşı bozulmadı ve biz hala nedenini anlayamadık :hmmm. Sonra en iyi yöntemi bulduk ve içindeki transistörlerle oynadık eğdik falan bozuldu. Bir iki de çaktırmadan kablo kopardık. Yerleri belli olmayınca gitti telefon :ehe. Bu kesin yöntem. Ama önce kabloyu kesme. En son kopar ki senin yaptığın belli olmasın ;)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Benim bir arkadaş Türkcell T10 dan kurtulmak için geldi bana. Birkaç kişi toplandık içini açtık su döktüm bozulmadı. Telefon angry birds falan açarken kare kare 3-5 fps ile oynatıyordu :D Ama suya karşı bozulmadı ve biz hala nedenini anlayamadık :hmmm. Sonra en iyi yöntemi bulduk ve içindeki transistörlerle oynadık eğdik falan bozuldu. Bir iki de çaktırmadan kablo kopardık. Yerleri belli olmayınca gitti telefon :ehe. Bu kesin yöntem. Ama önce kabloyu kesme. En son kopar ki senin yaptığın belli olmasın ;)
o zamanda telefonun içinin açıldığıı anlaşılır ve garanti daha önce açtıklarını söyler ;)

bu arada discovery o kadar kötü bir tel değil cidden baban her yeni tel çıktığında alamaz kendin para kazanmaya başlayınca alırsan daha iyi olur bnce

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
O elindeki telefonu yavaşça yere fırlat. Üstünde tepin. :eller:

Hayır hayır.suya tutabilirsin. Isıtabilirsin batarya bozulması için. Ekranına sert cisimle vur

emrebegen

Üye
Brick yap telefonu, yapabilirsen

Pringles

Pringles

Üye
Uyumsuz rom yükleyip işlemcisini yak

emz

emz

Üye
o zamanda telefonun içinin açıldığıı anlaşılır ve garanti daha önce açtıklarını söyler ;)

bu arada discovery o kadar kötü bir tel değil cidden baban her yeni tel çıktığında alamaz kendin para kazanmaya başlayınca alırsan daha iyi olur bnce

Asla öyle bir şey diyemezler. Nedeni ise zaten servise gitmiş bir.cihaz olduğundan dolayı içi açılmış. Artık sen açsan dahi kimse anlamaz. Ama hiç açılmamış olsaydı haklıydın. Bu en temiz yol. Bu yüzden fark edilmez. Zaten discovery servis konusuda aşırı zayıf. Hiçbir şekilde fark etmezler, etseler de umursamazlar ;)

Üst Alt