Telefon Tavsiyesi telefonumu bozmam lazım

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben sana sistemsel bişiy soylıyım spflasla preloadere tik koy format at batmanda sadece bi telci yapabılıodu oda 100 lira istedi 2 güne ben halleetim .d yine deişmezlerse bana msj at nasıl duzeltceğini söylerim tekrar kullanırsın

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye

furkankaya559758

Üye
Bence hiç uğraşma. 6 ay kullan garantisi bittikten sonra şarj almıyor deyip değiştirebilirsin.

hospiti

hospiti

Üye
kardeş sıkıntılı bir tel o yaa

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Cok ayip ya hem baban aliyor telefonu hem de bozmaya calisiyorsun biraz calisip eski telefonunu satip kendin almalisin ama kabahat baban da o telefonu hic bir emek harcamadan sana almasi cok yazik

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
o telefonu almak için neler yapmadımki kardeş aldım ama pişmanlık duydum yoksa neden bozulmasını isteyim
daha yeni suyun içine düşürdüm bişey olmadı o sptools lu olanı deniycem o da olmazsa artık

djdeycan

djdeycan

Üye
Kardeşim ben sanasöyleyim güçlü bi subwofer mıknatısı buluyosun bin watt olanlardan telefonu içinden geçiriyosun hoparlör filan bu şekilde iptal bazı şeylerede zarar verirsin daha sonra 3 seçenek var ama eline patlarsa karışmam ilki telefonu rootlayıp rootexplorerla sytsyem klasörüne girip orda privapp görceksin yoksa normal app var ordan galeri caller camera filan onları sil telefon hata vermeye başlıcak babana göster sapıttı diye diğer seçenek bataryanı suya at bi 2 dk bekle ısınınca telefona tak şarja bağla yanmasını bekle en kötüsü rootladığın telefona cpu voltaj kontrolü ile hepsini fulle oyun aç oyna ama eline patlarmı bilmem sorunlu dğeilim altarnetif bunları yaparsan baban sana şimdilik ucuz alalım doğum gününde yada yenisi çıkınca ozaman alırız dicek haberin olsun çünkü telefonlara zam gelicek 100 ile 300 arası

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
telefonu su dolu bi kaba attım beyler zaten telefon suyun içinde hala çalışıyordu sonra çıkardım hala çalışıyordu sonra bataryayı çıkardım tekrar taktım kuruttum açılmadı şarjda felan pirincin içine koy dediler babamgil koydum yarın da açılmazsa telefoncuya götürcem o da olmaz derse yeni telefon alcam zaten 2. el alırım bi daha alırsam

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
General mobile Discovery 4 gb telefon kullanıyorum ilk çıktığında almıştım telefon çok düştü sadece işte arka kapakta ve kenarlarında sorun var babam da telefon bozulmadan hiç bir zaman telefon almaz bana garantisinin bitmesine sadece 6 ay gibi süre kaldı ve ben ıphone istiyorum onu da almıyor tabii elimdeki telefonu da çok zorla aldırmıştım telefonun bozulursa alacağını düşünüyorum. bide sarj soketinde sorun var yaptırdığım halde yine bozuldu garanti sisteminide sevmedim 35 gün garanti de kaldı yapılmadan geldi babamda soğudu zaten yani kısaca bu telefona bişeyler olup bozulması pert olması lazım çaldırma gibi olaylar olmaması lazım çünkü imei numarası felan kutu da var satsam da anlarlar yalan söyleyemem sizin öneriniz var mı???
Bana ver çalındı de

caymensa

Üye
    Konu Sahibi
telefon artık açılmıyor kardeş anlarlardı. hiç iyi yalan söyleyemem
sptoolsu denedim olmadı çünkü usb yerıde bozuktu telefonun illallah dedirtirdi zaten servis burda yaptırdım yine bozulmuştu
beyler telefoncuya götürdük ben size fiyat söylücem dedi ne diyorsunuz yapılabilir mi?

Üst Alt