Haber Telefonumu Aliyorum Yarin :)

Sponsorlu Bağlantılar

erkan811

Üye
Şaka gibi ya o paraya s4 alınır mı diyenler var :-) resmen komedi bu :-)

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
kardeş milletin lafına bakma.kullanacak olan sensin.hangisini istiyorsan onu al.
Şaka gibi ya o paraya s4 alınır mı diyenler var :-) resmen komedi bu :-)

bırak onları sen :D çok biliyorlar :D aklı sıra milletin kafasını karıştırıyorlar.

erkan811

Üye
S4 kendim kullanıyorum ama kullanmasamda benim gözümde note 3 den sonraki en iyi telefon s4 piyasadaki :-)

erkan811

Üye
En iyi telefon demedim hocam dikkatli okursan. Note 3 den sonraki en iyi telefon dedim :-)

Prof İterol

Prof İterol

Üye
En iyi telefon demedim hocam dikkatli okursan. Note 3 den sonraki en iyi telefon dedim :-)
tamam hocam anladım şimdide sorum yine geçerli ne olarak senin gözünde iyi merak ettim sadece
ben g2 aldımda s4mü almalıydım ozaman diye bi soru oluştu kafamda

erkan811

Üye
Hocam şimdi herhangi bi markaya satasmak anlamında değil yanlış anlamayın ben kendi fikrimi söylüyorum benim gözümde böyle yani

Prof İterol

Prof İterol

Üye
Hocam şimdi herhangi bi markaya satasmak anlamında değil yanlış anlamayın ben kendi fikrimi söylüyorum benim gözümde böyle yani
anladım çünkü incine cincine dikkat ederek aldım işlemcisi gpu grafik kartı
ekran tasarım hız kamera :D
ulan dedim :D adam neden öyle dedi acaba falan da anladım hocam kişisel bişey haklısın

erkan811

Üye
Ya hocam dediğim gibi kotulemiyorum kesinlikle iyi telefon ama ben s4 taraftariyim kesinlikle fan lik da yapmıyorum yanlış anlaşılmasın :-)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Bende yarın ipad mini alcam doğru bir seçim yaptım mı sizce :)

Üst Alt