Tavsiye telefonumda uygunsuz fotoğraflar

Sponsorlu Bağlantılar

namzet

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda uygunsuz fotoğraflar
merhaba,
samsung s3 mini kullanıyorum. telefonun "android.email.cache" klasöründe daha önce görmediğim uygunsuz resimler buldum. bu resimleri içeren ne bir siteye girdim ne de e-posta aldım. üstelik bu resmiler normal e-posta ile aldığım eklentiler ile birlikte aynı klasördeler ve herbirinin boyutu da 1 mb a yakın. telefonu benden başkası kullanmıyor ve avg ile tarattım ancak virüs bulunmadı. gerçi iki ay önce telefonu tamire vermiştim ve vermeden önce yedeğini almıştım. tamirden döndükten sonra tekrar yedeği kurunca bu fotoğrafların tekrar yüklendiğini fark ettim. belki virüs taramayı o tarihte yapmak daha anlamlı olabilirdi.
benzer bir sorun yaşayanınız oldu mu? başkasının telefonuma girip resim yüklemesi mümkün müdür?

ErenMSC

Üye
Başka biri telefonundan girmis olabilir.

maldanmehmet

Üye
benim anlamsiz boyle rengarek fotolar var datalar klosurunde onlar nerden geldi bende bilmiyorum

namzet

Üye
    Konu Sahibi
fotolar anlamsız olsa bazı web sitelerine girdiğimde otomatik yüklenmiştir, farketmemişimdir diye düşüneceğim.
ama bahsettiğim fotoları bilgisayara aktarınca gps bilgisi hangi makineyle ne zaman çekilmiş bütün veriler mevcut.

maldanmehmet

Üye
peki o bilgiler senin telefonunla cekildiginumi gosteriyor

namzet

Üye
    Konu Sahibi
hayır. benim telefonumla çekilmemiş.

Ertan.D

Ertan.D

Üye
Onlar sistemde bulunuyor.Herhangi bir rom klasörünü incelerseniz göreceksiniz.

namzet

Üye
    Konu Sahibi
Onlar sistemde bulunuyor.Herhangi bir rom klasörünü incelerseniz göreceksiniz.
bu cevabı biraz açabilir misiniz? tam anlayamadım. bahsettiğim fotoğraflar herkesin telefonunda olamayacağına göre telefonun sisteminin bir parçası olması anlamsız değil mi? öyle olsa bu fotoğrafların (ki şahısların çektiği yeri zamanı belli olan uygunsuz fotoğraflar) herkesin telefonunun sisteminde bulunması gerekmez miydi?aslında merak ettiğim e-posta ile gelen bir eklentinin (benim örneğimde fotoğraf) ben o e-postayı açmadan telefonun cachesine yazılabilmesi mümkün müdür? sanırım bendeki durum bu.

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Kardeş onlar picasanın resimleri olabilir.
Google ile senkronizeyi kapat

namzet

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş onlar picasanın resimleri olabilir.
Google ile senkronizeyi kapat
bu mantıklı ama picasa hiç kullanmadım.yine de google + a girip picasa bölümüne baktım. tek bir fotoğraf bulunmuyor.

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
bu mantıklı ama picasa hiç kullanmadım.yine de google + a girip picasa bölümüne baktım. tek bir fotoğraf bulunmuyor.

Kardeş bütün senkronizeleri kapat kafan rahat olsun

namzet

Üye
    Konu Sahibi
bir de fotoğraflar android.email.cache klasöründe. picasa buraya mı atıyor çok emin değilim.
Kardeş bütün senkronizeleri kapat kafan rahat olsun
o işlemi yapacağım. ama bendeki problemin bundan kaynaklandığına emin değilim. sağol tavsiyen için

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
bir de fotoğraflar android.email.cache klasöründe. picasa buraya mı atıyor çok emin değilim.
o işlemi yapacağım. ama bendeki problemin bundan kaynaklandığına emin değilim. sağol tavsiyen için

Android açık kaynak kodludur.
Programlarla herkes istediği kişinin telefonuna müdahale edebiliyor...

monteboy

monteboy

Üye
yuh, androidi ne biçim tanımlıyorsun sen öyle?
@fthmnts

namzet

Üye
    Konu Sahibi
evet biraz sert bir üslup olmuş ama gerçekten de bu kadar kolay mı alakasız bir dosyayı telefona yükletebilmek? bazı engellemeler yok mu?

gerçi benim başıma gelene göre dediğin gibi cirit atan virüs benzeri programlar da var heralde

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
evet biraz sert bir üslup olmuş ama gerçekten de bu kadar kolay mı alakasız bir dosyayı telefona yükletebilmek? bazı engellemeler yok mu?

gerçi benim başıma gelene göre dediğin gibi cirit atan virüs benzeri programlar da var heralde

Kime yazıyorsan yorumundan alıntı yap.
Kime yazdığın anlaşılmıyor

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
enterneoll

enterneoll

Üye
sana eposta gelmiş sanırım onlar spam mesajı virüs değil

HereİsJohnny

Üye
androidin açık kaynak kodlu olması başkasının girmesine mi yarıyormuş ? :D ee her androidli tehlikede o zaman :D

Üst Alt