Telefonumda 17 Haziran çarşamba günü 10 dakika boyunca 3g aktif oldu ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumda 17 Haziran çarşamba günü 10 dakika boyunca 3g aktif oldu ??
Merhaba;

17 Haziran çarşamba günü saat 13:00 ile 13:11 arasında Türkcell hatlı telefonumda 3g yazısı çıktı.Çok şaşırdım hemen 3g destekli telefonu olan arkadaşımı videolu aradım telefonumda video arama ekranı açıldı ve aradığınız kişi 3g kapsama alanı içinde bulunmuyor, diyen bir ses geldi. Acaba Türkcell belirli bölgelerde test yapıyor olabilir mi? Benden başka bu yazıyı gören var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

greenmile

greenmile

Üye
arkadaşım baz istasyonlarında test yapılıyodur benimde bir arkadaşımda yazıyordu geçenlerde;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Henüz test yapıyorlar.

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Bende test yapıyorlar diye düşünmüştüm.Ama çok hevesldim birden 3g çıkınca :)

Birde sormak istediğim birşey var. 1 Ağustos sabahı uyandığımızda telefonlarımızda 3g yazısını görmüş ve kullanabiliyor mu olacağız yoksa ben 3g kullanmak istiyorum diye Turkcell i mi arayacağız??

aslanyurekli

Üye
Asansörde mesela benim telefon çekmiyor ve 3g yazısı çıkıyor orda , belki sizinkide öyle birşeydir..

saago

saago

Üye
Asansörde mesela benim telefon çekmiyor ve 3g yazısı çıkıyor orda , belki sizinkide öyle birşeydir..
evet benimde çekmediği zaman 3g yazıyor ama bu arkadaşın ki başkaymış bi arkadaşını aradığına göre şebeke çekiyordur:bigstar:

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke çekti sonra kayboldu birden

imece iletişim

imece iletişim

Üye
yorum yok 3 g li telefonum yok :(

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Telefonun çekmediği yerde 3g aktif oluyor karşı tarafta bile 3g yazsa videolu arasan karşı taraf desteklemiyor diyor n73lerle denedim.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Deneme yapıyorlar. Fazla sürede açık tutamazlar.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Ben ablamın ve teyzemin telefonunda gördüm.Anlıycağın artık alıştım :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Benim telefona her zaman deneme yapabilirler.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Merhaba;

17 Haziran çarşamba günü saat 13:00 ile 13:11 arasında Türkcell hatlı telefonumda 3g yazısı çıktı.Çok şaşırdım hemen 3g destekli telefonu olan arkadaşımı videolu aradım telefonumda video arama ekranı açıldı ve aradığınız kişi 3g kapsama alanı içinde bulunmuyor, diyen bir ses geldi. Acaba Türkcell belirli bölgelerde test yapıyor olabilir mi? Benden başka bu yazıyı gören var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Kolay gelsin.

tamamda kardesim 3g acıklamaları bölümünde 3g den faydalanmak icin 3g ye gecmek ve uyumlu bir cihaza sahip olmak diyor senin cihaz tamamda 3g ye gecmeden video arama nasıl oldu anlamadım

ysr86

ysr86

Üye
Telefon çekmediği zamanlarda şebeke için ilk önce şu anki teknolojik alt yapıyı arar bulamadığı zaman 3G teknolojisini aramaya başlar henüz aktif olmadığı içinde bulamaz ve 3G yazmasının nedenide testten değil bu arama işleminden dolayıdır. Ayrıc şöyle bişeyde var ki 3G geldiği zaman kapsama alanında malesef bi genişleme olmayacak yani metroda 3G yazıyor diye orada çekmeye başlıcak anlamı çıkmasın ;)

maleguard

maleguard

Üye
Telefonun çekmediği yerde 3g aktif oluyor karşı tarafta bile 3g yazsa videolu arasan karşı taraf desteklemiyor diyor n73lerle denedim.

benim telefonun çekmediği yerde hiç öle bişi olmadı çift modda hemde çekmediği yerde yine normal şebeke işareti wardı

--------------- Ekleme ---------------

Benim telefona her zaman deneme yapabilirler.

kardeşim senin telefona isteselerde deneme yapamazlar 3g destekli değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...