Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonuma ekran jelatini alcam ama hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_JacKoLovsKi_
Üye
mat alma ekran görüntü kalitesini düşürüyo bi arkadaşta vardı çıkardı sıkılıp çıkardı telefonu elime aldım sanarsın başka bi telefon kullanıyorum bence parlak al.
Dampierre
Üye
Mat falan almayin. Rezalet. Alacaksaniz 25-30 liralik kaliteli olanlarindan almalisiniz. Ancak 1 yildir kilifsiz ve ekran koruyucusuz galaxy s2 kullaniyorum. 4-5 kere yere dustu, bir keresinde ekrani tasa dayayip sabitleyip video cektim, hicbir cizik yok cidden. 1 tane var ben ona cizik demiyorum. Gunesin altinda dikkatlce bakinca zorla goruluyor.
BelaMonte
Üye
bu konuya neden daha önce bakmadımki !!! daha dün lumia 920 ye mat jelatin aldım 20 tl o ara kararsızdım matmı yoksa parlakmı alayim diye offff
MrGalaxy
Üye
Konu Sahibi
Yorumlardan çıkardığım sonuç mat ekran koruyucu almamak. Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Sanırım Buff olanından alacağım
dikey olarak düşürmemeye çalış birşey olmaz bende çok düşürdüm ekranı kırmadan önce dikey olarak düşürme yeter onun haricinde cebinde çizici cisimler bulundurma