Telefonum Yandı mı?

XSTAR12

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Yandı mı?
Telefonum Şarj soketinde temassızlık vardı değişsin diyerek telefoncuya verdim telefoncu değiştirmiş ama telefon bu sefer hiç şarj olmuyor ... dediki makineyle ölçtüm elektrik giriyor ama şarj olduğunu göstermiyor dedi ... Telefonum T50 ne yapmalıyım ... yapılabilir durumu varmıdır yoksa gitti mi telefon ? bu arada çok çok az şarj kalmıştı bataryada açılıyor o konuda sıkıntısı yoktu ama suan hiç açılmıyor şarj komple btti.

Diyebileceğim tek şey telefonu yetkili servise bir an önce götürmen

Tepkiler: XSTAR12

-_SEFA_-

Üye
anakartta güç entegresi var. Muhtemelen telefoncu ısıl işlem uygularken o entegreyi yakmıştır. Yada öncesinde sen oynarken kısa devre yaptırmışsındır. Büyük geçmiş olsun...
çözümü bir batarya daha alıp harici şarjlar ile bataryayı şarj edip kullanmak...

Tepkiler: XSTAR12

XSTAR12

Üye
    Konu Sahibi
yapılır durumu varmı

-_SEFA_-

Üye
telefoncudaysa suç durumu onunla görüşmelisin. Yada harici şarj ile devam...

karansa

Üye
Yetkili servisler çözer ve paradan kaçıp bilgisi olmayan telefonculara götürdüğünüz de daha büyük maddi harcamalarla karşılaşabilirsiniz.

Tepkiler: ahmetkartal
sokette sorun yoksa bord da iki tane hat var bir gidiş digeri dönüş, güc gidiş hattı yanmıştır ve bu sorun cihazı söküp takma veya düşürme ile olacak iş degil
sorun sürekli cihazı pirize ve pc ye baglamaktan kaynaklanıyor
gecmiş olsun ki bunun tamiri malesef yok bord degişecek oda sıfır cihaz kadar pahalı keşke servise verip az yüklenseydiniz cihazın ana kartını degiştirip gönderirlerdi.

telefoncu kesin birşey yapmıştır asla bir sorun olduğunda telefoncuya götürmemenizi tavsiye ederim.
garantiye yollamanı tavsiye ederim , yapılabilir durumu olup olmadığını en iyi onlar bilecektir.

Rainesto

Üye
Benzer bir sıkıntıdan samsung tabletimi telefoncuya götürdüm oda anakart yanmış falan dedi bende samsungun servisine verdim ücretsiz tamir etmişlerdi