Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuTelefonum Wi-fi Görmüyor
Sponsorlu Bağlantılar
Rainesto
Üye
Konu Sahibi
Telefonum Wi-fi Görmüyor
Merhaba lumia 620 kullanıyorum modemimim yanında wi-fiyi açıyorum görmüyor t20-bilgisayarım-tabletim görüyor ama telefonda gözükmüyor nasıl çözebilirim
öncelikle böyle soruları Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım konusunda sorarsanız daha iyi olur gelelim sorunuza modemin dibinde oldugunuzda dahi görmüyor birkaç yol var ilk olarak wifiyi kapatıp telefona reset atın tekrar wifiyi açın görüyormu olmadıysa moderme reset atın eğer yine görmüyorsa şöyle bir şey deniyebilirsiniz modermin yaydıgı wifi ismini biliyorsunuz wp telde wifi kısmında ileri düzeye gelerek "+" simsegisine tıklıyarak wifi agınız ismini yazın daha sonra bir süre tarama yapacak ve bir süre sonra size şifre sorması gerekiyor ve wifi ağınızın şifrenizi yazdıgınızda girmesi gerekiyor bunu deneyin olmadı farklı yöntemlerde denene bilir bu arada başka wifi ağlarını görüyormu çevrenizde kontro ledebileceginiz wifi ağı yoksa pc leptopsa wifi ağı paylaşabilirsiniz ordanda girilebilir
Rainesto
Üye
Konu Sahibi
kanal degiştirdim sorun çözüldü herkese teşekkurler.
UpOneTR
Üye
Kablosuz paylaşımındaki kanallarla alakalı olabilir
Mesela benim modem arayüzünde 1den 1e e kadar kanal var bunun birini sabitleyince bazı cihazlar goruyo bazilari gormuyo ama auto (otomatik) yapınca hepsi görüyo isterseniz bunu bi kontrol ediniz
Kablosuz paylaşımındaki kanallarla alakalı olabilir
Mesela benim modem arayüzünde 1den 1e e kadar kanal var bunun birini sabitleyince bazı cihazlar goruyo bazilari gormuyo ama auto (otomatik) yapınca hepsi görüyo isterseniz bunu bi kontrol ediniz