Telefonum titriyor fakat açılmıyor @5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kajmeranmf06

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum titriyor fakat açılmıyor @5800
Arkadaşlar benim nokia 5800 xpressmusıc telefonum var geçenlerde video izliyodum birdenbire kapandı geri açmaya çalıştım titredi açılmadı hafıza kartını çıkartıp denedim yine bataryaya da baktım ordada bişey yok garantiye yollayıp uzunca beklemek istemiyorum lütfen yardım edermisiniz telefonun orjinalliği bozmadan garanti kapsamından dışarı çıkmadan. şimdiden teşekkürler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
dead flash at

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefon kapalı kalsın şarja bağla. 1 saat sonra açmayi dene. Hafıza kartını çıkart ama. Gene açılmazsa hard format at , olmazsa dead flash at.

SlimmShadyyTR

SlimmShadyyTR

Üye
Arkadaşlar benim nokia 5800 xpressmusıc telefonum var geçenlerde video izliyodum birdenbire kapandı geri açmaya çalıştım titredi açılmadı hafıza kartını çıkartıp denedim yine bataryaya da baktım ordada bişey yok garantiye yollayıp uzunca beklemek istemiyorum lütfen yardım edermisiniz telefonun orjinalliği bozmadan garanti kapsamından dışarı çıkmadan. şimdiden teşekkürler

Hard format at düzelir kesin!! :rica:

kajmeranmf06

Üye
    Konu Sahibi
hard format atılmıyor arkadaşlar telefon hiç açılmıyo. ayrıca dead flash nasıl atılıyo bilmiyorum nerden öğrenebilirim vede telefon garanti kapsamından çıkarmı onu yaparsam yani garantiye göndersem kabul ederlermi ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hard formatın olması lazım
yeşiltuş + kırmızıtuş + kamera tuşu + power aynı anda basılı tut

kajmeranmf06

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo denedim sadece titreyip duruyor ekran gelmiyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
O zaman çözümü dead flash ta arayacaksın...

kajmeranmf06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dead flash atarkan telefonun data package indirmek için product code istiyor telefonun arkasındakini yazdım fakat bulamadı önceden telefoncuya vermişten onlar değiştirdi heralde. eski haline nasıl çevirebilirim veya yeni kodu nasıl öğrenebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt