Telefonum servisten ne zaman gelir

Sponsorlu Bağlantılar

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum servisten ne zaman gelir
Herkese merhaba ben yaklaşık 1 hafta önce Nokia 5800 XpressMusic cep telefonu aldım fakat 3 gün sonra amcam bataryanın ucunu bozdu ve 2 gün önce garantili servise yolladım sadece batarya değişecek olan telefonum sizce ne zaman gelir çok uzun sürermi telefonumu çok özledim bilen varsa sölesin lütfen:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

YsF_90

YsF_90

Üye
kesin bişey söylemek olmaz ama maximum bir ay ile minimum bir hafta arası değişir yinede belli olmaz

brk38

brk38

Üye
2-3 hafta sürer.

--------------- Ekleme ---------------

Herkese merhaba ben yaklaşık 1 hafta önce Nokia 5800 XpressMusic cep telefonu aldım fakat 3 gün sonra amcam bataryanın ucunu bozdu ve 2 gün önce garantili servise yolladım sadece batarya değişecek olan telefonum sizce ne zaman gelir çok uzun sürermi telefonumu çok özledim bilen varsa sölesin lütfen:ağlarım:

kvk ya mı genpa ya mı gönderdin genpaysa adamlar 1 hafta tele bakmaya tenezzül etmiyolar.:off:en az 10 gün içinde haber gelir.büyük ihtimalle kullanıcı hatsı diycek sana kazık bi fatura çıkarcak 20 tl sırf servis parası alıyolarmış zaten.keşke göndermeyip iyi bir servise gönderip yaptırsaydın en geç 2-3 gün de alırdın.

JayJayyy

Üye
en geç 2 hafta.

r.cep

r.cep

Üye
bilemem ama bende sonyericson vardı bende onu verdi 1 ayı geçti hala tık yok genel merkezi arama mı söylediler tlfnu verdğm yer bende çok şikayetciyim bu gecikmelerden....

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
benim tel genpa garantiliydi ya zaten bitek orjinal batarya takıp yollayacaklar yani genpa hızlı yollarmı diyorsunuz

Utku

Utku

Üye
nasıl bozdu amcan

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
ya bataryayı prize takılan şarj cihazlarına takmaya çalıştı şarj olmadıkça uğraştı sonra bataryanın ucunu bozdu elefonun kıskaçlarını bozduğu için batarya teli tutmuyo o yüzdende tel açılmıyo açılsın diye arasna kağıt sıkıştırıyorum bu seferde ya titreyip hiç açılmıyo yada açılıp az bi oynamada kapanıyodu açılsa bile kağıt soktuğum iiçin herhalde 5 dk. sonra falan sim kartı takın diyodu kendi kendine pin kodunu soruyodu zaten servise gönderirken aynen böle yazdırdım adama;
''Başka pil takınca açıyor.Kendi piliyle açsa bile sim hatası diyor.Genelde açmıyor başka pilde sorun yok.''
diye yazdırdım.

eee sizce yadığıma göre ne zaman gelir bilen varmı ?

brk38

brk38

Üye
ya bataryayı prize takılan şarj cihazlarına takmaya çalıştı şarj olmadıkça uğraştı sonra bataryanın ucunu bozdu elefonun kıskaçlarını bozduğu için batarya teli tutmuyo o yüzdende tel açılmıyo açılsın diye arasna kağıt sıkıştırıyorum bu seferde ya titreyip hiç açılmıyo yada açılıp az bi oynamada kapanıyodu açılsa bile kağıt soktuğum iiçin herhalde 5 dk. sonra falan sim kartı takın diyodu kendi kendine pin kodunu soruyodu zaten servise gönderirken aynen böle yazdırdım adama;
''Başka pil takınca açıyor.Kendi piliyle açsa bile sim hatası diyor.Genelde açmıyor başka pilde sorun yok.''
diye yazdırdım.

eee sizce yadığıma göre ne zaman gelir bilen varmı ?

10 gün içinde cevap gelir.sonra bi 10-12 gün ekle

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım 10 gün içinde cvp gelir bi 10-12 gün daha mı beklerim :ağlarım:yani toplam 3 haftamı:ağlarım:

öylemi ???

brk38

brk38

Üye
evt aynen öyle 10-12 olmazsada en bi 7 gün beklersin

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
ya ben çıldırırım o zamana kadar ne büyük bi hevesle almıştım teli 3 gün kullandım hoppala servise amcamı öldürecem ben:off: ama batarya takması o kadar sürermi yaa:ağlarım:

ya bide batarya tutmuyo diye altına kağıt sıkıştırdığım zaman telefonu sallayınca sim kartı takın diyodu sonrada pin kodu soruyodu kendi kendine bu sizce bataryadan mı yani bataryaya sıkıştırdığım kağıt yüzündenmi yoksa telefondanmı kağıt sıkıştırmadan önce hiçbişey yoktu

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
ufff telefon gelmemiş dün sordum ne zaman gelir diyorum servis ne zaman yollarsa diyor bi an önce gelse artık yaaa millette 5800 görünce ağlayasım geliyor sanki çocuğumu yurda teslim etmiş gibiyim :ağlarım:

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
ben göndermiştim teli 1,5 ay sonra aldım

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
genpa mıydı

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
ya bişey sormak istiyorum benim telde ovi maps navigassyon yüklü ama bazı kişiler ovi maps paralı 2 gün sonra kapanıyor vs. diyolar benim gps imde kapanma gibi bir durum olmadı naıl oluyor bu anlamadım biri beni aydınlatabilirmi

karasi49

Üye
ardaşım ben iki kez yolladım servise aşırı ısınma ve dokunmatik sorunları yüzünden her iki seferde 15 gün içinde onarılarak geri geldi. kvk.

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
bende adamı dün aradım tel ne zaman gelir dedim bana ya bu haftasonu yada bidahaki hafta başı gelecek dedi şimdi merak ve umutla aslan telefonumu bekliyorum :op:

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
rahat 2 ay

Üst Alt