Telefonum servisten geldi ama sonuç hüsran !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ltfcn01

ltfcn01

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum servisten geldi ama sonuç hüsran !!
Arkadaşlar E6-00 'ım var telefonumu 11.02.2012 'de Servise verdim 17.03.2012 Tarihinde elime ulaştı sadece Tuş Kilidi bozuktu servisten geldi Kasasını komple değiştirmişler ama telefonun ağzına ***** Ekran hafif sağa yatık sensörler bozulmuş clear back çalışmıyor karşıdan arama geldiğinde telefon kilitleniyor . Telefonu teslim almadım tekrar KVK ya yollayacaklarını söylediler ancak TuşKilidi için heryeriyle oynanmış bir telefon almak istemiyorum bana bir çözüm yolu önerin yeni cihaz almak istiyorum !! yaptıları hatayı düzeltmeleri lazım Cumartesi kvk kapalı Nokia'yı aradım telefonu tekrar yollasın dağıtımcı bayiiniz vs dedi bende hayır istemiyorum 1 yeri yaparken 10 yeri bozmak nokia'ya yakışmaz dedim biz size geri döneceğiz dediler . Dönmesseniz başka yollardan görüşeceğiz zaten dedim. 1 Gündür henüz telefon bekliyorum sürekli arayacağım sizce ne yapmalıyım tecrübelerinizi paylaşırsanız teşekkür ederim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anladıkları dilden konuşmak gerekir bazen karşındakının konuşma üslübu nasılsa sende o üslübla konuş etkisi olur gün aşırı aramaya devam et yada hergün ara karar senin arkadaşım

SilentOne

SilentOne

Üye
bidaha gonderdin geldiğinde yine aynı ise 1 daha gonder yine aynı ise direk para iyadesi iste yada yeni telefon ama para iyadesi iyidir:D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
anladıkları dilden konuşmak gerekir bazen karşındakının konuşma üslübu nasılsa sende o üslübla konuş etkisi olur gün aşırı aramaya devam et yada hergün ara karar senin arkadaşım

Arkadaşa katılıyorum, aynı üslup ile devam et ve kararlılığını yitirme. Servis süresi bitiminde sana cihazını arızalı, onarılmamış, ekstra hasarlarla sana teslim etmeye çalıştıkları için şu an sıkıntıya sokman lazım onları. İlk teslim ettiğinde aldığın evrakın yanına, teslim almaya gittiğinde arızalı olduğu ve içine ******* için tekrar servise geri verirken yeni bir evrak daha almışsındır umarım. Ben Lenovo'yu dize getirmiştim bu şekilde.

SilentOne

SilentOne

Üye
ole yapıcan sende aga başka türlü olmuyor ozamn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt