Telefonum Ömrğ Hayatında GPS'yi Bi Kez Gördü Dahada Görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imperious58

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Ömrğ Hayatında GPS'yi Bi Kez Gördü Dahada Görmüyor
Merhaba Arkaaşlar..

Nokia N95 Telefon Kullanıyorum.. En Son Nokia Maps'den Haritamı Güncelledim Ve Son Olarak Garmin'i Yükledim.1 Aydır Bu Telefonu Kullanıyorum Ama Garmini Yükledikten Sonra Bir Kez Uyduya Bağlandı, Ondan Sonra da Hiç Görmedi Uyduyu. 1 Saat Boyunca Açık Bırakıyorum Programı Ama Yine Görmüyor.. Ne Nokia Maps'e Bağlanıyor Artık Ne Garmin'e.
Sizce Problem nedir.. Bilgisi Olan Paylaşırsa Sevinirim..
Şimdiden Teşekkürler..

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Konu taşındı...

safakk

safakk

Üye
valla bildiğim kadarıyla uyduyu görebilmesi için açık alanda olmanız gerekiyor yani evde yada kapalı bir alanda çekmeyebilir ayrıca yanlışlıkla gps ayarlarını değiştirmiş olabilirsiniz o nedenle ayarları gözden geçirmenizde yarar var daha da olmazsa sonradan yüklediğiniz programı kaldırıp deneyin o da olmazsa da format atın o da olmazsa artık teknik bir sorun var demektir servise götürün :oke:

imperious58

Üye
    Konu Sahibi
bugun biraz zorladım telefonu en sonunda gördü uyduyu.. görmeseydi mekikle uzaya çıkacaktım ya deli oldum :)) yardımın için saol dostum

safakk

safakk

Üye
bugun biraz zorladım telefonu en sonunda gördü uyduyu.. görmeseydi mekikle uzaya çıkacaktım ya deli oldum :)) yardımın için saol dostum
nedemek ne mutlu bana daha sorun olursa çekinemeden bana pm atabilirsin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt