Telefonum Nokıa X6 android işletim sistemini yükleyebilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

LOUP NOİR

LOUP NOİR

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Nokıa X6 android işletim sistemini yükleyebilirmiyim
Telefonum Nokıa X6 android işletim sistemini yükleyebilirmiyim lütfen yardım:hmmm:hmmm

shipped

shipped

Üye
ne yazıkki böyle bir durum mümmkün değil hocam.

hoss

hoss

Üye
sen o cihazı elden cıkar , android işletim sistemli bir telefon al arkadaşım :oke:

silver021

silver021

Üye
Androidi sen ona deil n8 e dahi yükleyemezsin kaldirmaz. ve symbianin yerine baska bir sistem kullanmanda pek mümkün degil. tüm donanimlarin çakişir. telefonu haşat edersin deneme bile :d

KayraBey

KayraBey

Üye
Derhal Symbian denen sorundan kurtulman gerek.Acilen sat o telefonu ve andoid al.

• Beğen
Tepkiler: Lenneth ve hoss
Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Malesef..

zaferozkan

zaferozkan

Üye
ne yazıkkı hayır

reis1980

Üye
yaw arkadaşım ne yapcan telefonu satıpta ne güzel telefonun var kıymetini bil, haa bende para diyosan sende katıl android dünyasına google köşe oldu sayemizde bakalım bu teknolojiyle insanları kandırma sistemi ne kadar devam edip başka sistemler üretirler sistem derken işletim sistemi değil insanları işletme sistemi valla helal olsun adamlara bi yazılımla kasıp kavuruyolar ortalığı bazı arkadaşlarda reklamlarını yapmaktan hiç çekinmiyor yapıyorlarne diyelim böyle ve öylede gidiyor :ağlarım:

hoss

hoss

Üye
yaw arkadaşım ne yapcan telefonu satıpta ne güzel telefonun var kıymetini bil, haa bende para diyosan sende katıl android dünyasına google köşe oldu sayemizde bakalım bu teknolojiyle insanları kandırma sistemi ne kadar devam edip başka sistemler üretirler sistem derken işletim sistemi değil insanları işletme sistemi valla helal olsun adamlara bi yazılımla kasıp kavuruyolar ortalığı bazı arkadaşlarda reklamlarını yapmaktan hiç çekinmiyor yapıyorlarne diyelim böyle ve öylede gidiyor :ağlarım:
hakkını veriyosa neden almasın insanlar , teknoloojiye ve yeniliklere acık olmak gerekir , ama anladıgım kadarıyla nokia cısın o yüzden androidin bu kadar gelişmesi seni üzüyor :bye2:

berkcombil

Üye
Ne saçma bir yorum ya.Tam gülmelik yani.:d:Hayatında 1 dakika bile olsun Android kullanmamış,onun nimetlerinden faydalanmamış,onun hızını yaşamamış,daha da önemlisi cahil bir Nokiacılıkla yapılmış bir yorum.Aman ha sakın şaşmayın Nokia'dan:ehe

Neo(_xp_)

Üye

:ehe:kop::hmmm:box:ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::op::allalla:|-):yuru:pro::bilmm:megafon:(h):ah:bann::evet::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

antspor05

Üye
beyler akıllı teledonların işltim sistemi deyişye biliyo ondan akıllı tel diyolar beni konuşturmayın

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
symbianın sorunları neler bir sayarmısın kardeş. ben symbiyandan androide geçtim resmen bir sorun yumağı içine düştüm.

FRAPSDH

Üye
Android de neymiş kıytırık bir işletim sistemi ,daha menü geçişlerinde bile takılıyor,ama genelde liseli apaçiler androidi çok sevdi çünkü iphone 4 alacak paraları yok : )) şaka şaka bence artık x6 dan memnun değilsen symbian belle ile çalışan n8 e bakmalısın. Hem sistem olarak çok üstün hemde telefonun tasarımı mükemmel.

Bu arada symbian belle ,androidden çok daha iyidir elinize alıp en azından birkaç saat kullanmadan yorum yapmayın. Efsane geri döndü diyebiliriz : )

Del Rey

Del Rey

Üye
beyler akıllı teledonların işltim sistemi deyişye biliyo ondan akıllı tel diyolar beni konuşturmayın

Konuşsan ne olur ya, bir şey bilmeyip de konuşuyorsun. Symbian akıllı telefonların işletim sistemi değiştirilemez. Çünkü Nokia Bootloader'a Algoritmalarla destek vermiştir. Şu ana kadar kıran birini görmedim.

Yalnızca Android, Maemo, MeeGo vs. işletim sistemlerininkiler değiştirilebilir.

mancukya

Üye
Esasinda olmiyacak bir olay degil ama Nokialar icin cok ama cok zor olay.
Nedeni ise gayet basit Nokia ucuz malzemeci bir firmadir Gps ve Fotograf cipleri oldukca gelismis olmasina ragmen Arm islemcileri yaklasik 7 8 senelik ve Ramleride yetersizdir.
Zaten bu yüzden hala Win 7 li tel cikartamadi yaklasik 1 sene oluyor.
Herhangi bir nokia telde günümüz sartlarina uygun malzemeler kullanilmis olsa bunu yaparlardi en azindan emu trazi yaparlardi ama 200 ila 600 mhz cok eski Arm islemci ortalama 64 ila 256 mb ramlerle adam kakalayan Nokia sirketi tellerine emu olayida ise yaramaz zaten o donanimla yapilmis olsa dahi calismazdi buna ekran cözünürlügü ve Wifi kalitesizligide dahil nokilarda son olarak dogru verdigi tek olay Gps ve foto cekim aletindeki kalitedir.