hakkını veriyosa neden almasın insanlar , teknoloojiye ve yeniliklere acık olmak gerekir , ama anladıgım kadarıyla nokia cısın o yüzden androidin bu kadar gelişmesi seni üzüyoryaw arkadaşım ne yapcan telefonu satıpta ne güzel telefonun var kıymetini bil, haa bende para diyosan sende katıl android dünyasına google köşe oldu sayemizde bakalım bu teknolojiyle insanları kandırma sistemi ne kadar devam edip başka sistemler üretirler sistem derken işletim sistemi değil insanları işletme sistemi valla helal olsun adamlara bi yazılımla kasıp kavuruyolar ortalığı bazı arkadaşlarda reklamlarını yapmaktan hiç çekinmiyor yapıyorlarne diyelim böyle ve öylede gidiyor
Ne saçma bir yorum ya.Tam gülmelik yani.Hayatında 1 dakika bile olsun Android kullanmamış,onun nimetlerinden faydalanmamış,onun hızını yaşamamış,daha da önemlisi cahil bir Nokiacılıkla yapılmış bir yorum.Aman ha sakın şaşmayın Nokia'danyaw arkadaşım ne yapcan telefonu satıpta ne güzel telefonun var kıymetini bil, haa bende para diyosan sende katıl android dünyasına google köşe oldu sayemizde bakalım bu teknolojiyle insanları kandırma sistemi ne kadar devam edip başka sistemler üretirler sistem derken işletim sistemi değil insanları işletme sistemi valla helal olsun adamlara bi yazılımla kasıp kavuruyolar ortalığı bazı arkadaşlarda reklamlarını yapmaktan hiç çekinmiyor yapıyorlarne diyelim böyle ve öylede gidiyor
yaw arkadaşım ne yapcan telefonu satıpta ne güzel telefonun var kıymetini bil, haa bende para diyosan sende katıl android dünyasına google köşe oldu sayemizde bakalım bu teknolojiyle insanları kandırma sistemi ne kadar devam edip başka sistemler üretirler sistem derken işletim sistemi değil insanları işletme sistemi valla helal olsun adamlara bi yazılımla kasıp kavuruyolar ortalığı bazı arkadaşlarda reklamlarını yapmaktan hiç çekinmiyor yapıyorlarne diyelim böyle ve öylede gidiyor
beyler akıllı teledonların işltim sistemi deyişye biliyo ondan akıllı tel diyolar beni konuşturmayınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız