Telefonum mesaj yazarken bile kitleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum mesaj yazarken bile kitleniyor
Öncelikle iyi forumlar. C7 kullanıcısıyım. Son 1 haftadır telefonum kasılmaya başladı. Mesaj yazarken bile kilitlenip reset atıyor kendi kendine. Şuan foruma girmek için 1 saat uğraştım resmen. Aşırı program da yüklü değil 2-3 tane oyun, opera mobile, youtube downloader, mobile cleaner den başka program yok. Nedeni ne olabilir. Yeniden yazılım yüklemem işe yarar mı ? En sonunda satıp xperia serisinden bir telefon alacam. Sıktı artık nokia.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
youtube dowloader'i kaldırıp dene belleyle tam uyumlu değil

PixelWolf

Üye
modları uçur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
youtube downloader bende sorun yapmıyor ama modları kaldırmak işe yarayabilir.bir de en son ne zaman format attın?

mustafasen

mustafasen

Üye
o cleaner yokmu benim 701 i de o hale soktu formatladımda kurtardım telefonu sakın yüklemeyin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aslında böyle uygulamaları yüklemek teli kasıyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben donma sorununa yardımcı olmayacağım.Ama telefon değiştirme fikrine onay veriyorum.Hiç durma kurtul ondan Xperia ile hayata bağlan kardeşim :) Sen dinle bu fakiri :p

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Mod felan yok uygulamaları kaldırıp deneyeyim. Sözde akıllı telefon 3 tane program var kasılıp duruyor, mesaj göndermiyor, reset atıyor, günde 3 kere şarja takıyorum. 3310'dan tek farkı ekranı bence :D

Ben donma sorununa yardımcı olmayacağım.Ama telefon değiştirme fikrine onay veriyorum.Hiç durma kurtul ondan Xperia ile hayata bağlan kardeşim :) Sen dinle bu fakiri :p

Xperia U modelinin sıfır fiyatı nedir acaba ? C7 ile takasa girersem kafa kafaya alabilir miyim :) Yada takaslık önerebileceğiniz adam gibi Android sistemli bir telefon var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt