telefonum kapandı lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
faturan varsa kayıt ettirebilirsin.

Exalans

Exalans

Üye
harun gardaşım ben yusuf bende tam senin bu konuyu arıyodum bu adamlar böyle diyo beyler bakın harun bugün teli bi tamirciye verdi 100 ytl karşılığı yapacağını söylediş bakın pazartesi alacak sonucu bildiririm

denizyalcin

denizyalcin

Üye
bende bi 1100 bide 3510 var kayıtdışı kalmış açılabilirmi?

Nazy

Nazy

Üye
exalans' Alıntı:
harun gardaşım ben yusuf bende tam senin bu konuyu arıyodum bu adamlar böyle diyo beyler bakın harun bugün teli bi tamirciye verdi 100 ytl karşılığı yapacağını söylediş bakın pazartesi alacak sonucu bildiririm

100 milyonmu Arsamı Satıyolar Abi Bune...
Geriye 2 Telefonmu Verecekmiş.
Kalsın Daha İyi

robin007

Üye
adam Niye ÇÖpe Atsin AÇilir O Telefon Azmi AÇildi 20 Kiymaya

Exalans

Exalans

Üye
nazy' Alıntı:
100 milyonmu Arsamı Satıyolar Abi Bune...
Geriye 2 Telefonmu Verecekmiş.
Kalsın Daha İyi
o telefon o para eder

gumusss

gumusss

Üye
hurdacıya sat

cihatc

Üye
kardeş telefoncuya git imei numarasını değiştirsinler

istliali

istliali

Üye
sen bilmiyormusunki yabancı ülkeden gelen telefonlar türkiyede çekmiyo
bunun için (turkcel) baine bi uğra !

walyy

walyy

Üye
beyler pasaport ,telefon ve 5 -10 ytl ile turkcell veya avea yetkili satıcılari aciyo pasaporta kaydettireceginiz bu kadar basit bi olay için sacma heriflerden medet ummayin 100 ytl yi onlara verene kadar
(hani pasaport ta yoksa die soyluyorum )

faturanızla beraber turk telekominikasyon kurumuna gidin kdv sini odaein
yine olur

1000 ytl lik tele 180 ytl odersiniz :D

blackoceann

blackoceann

Üye
ya sana yeniii seri numara bulunur yaa yeni emı numarası takıyolar olay bitti bu kadar kasma kendini yaaa bende aynısını yaptımm sorun yok ama bunu herr telefoncu yapmıyoo arastırrr

saka_coskun

Üye
gönder bana yapayım

maxiburak

maxiburak

Üye
geçmişş olsun .......

paradox1026

paradox1026

Üye
en kısa surede açılır diye dusunuyorum herkesi affetdiklerine gore dedikleri gibi burası Türkiye
gün doğmadan neler doğar sözü sadece Türkiye için geçerli:)

okn190

Üye
bana ver ben yaparım o teli

lazbela

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu yaklasık 1,5 yıl önce N70 aldım... Bu kayıtsız telefonların kapanacağı yönündeki haberler yaygın olduğu zamanlarda bir msj geldi klonlu makine die faturalı olmasına rağmen msj gelmişti faturayla gidip actırdık sorun cözüldü ama şimdi telefonum TURKCELL operatörüne kapandı bir telefoncuya gittim 110 ytl istedi bana nasıl yardımcı olabilirsiniz bu telefonu nasıl actırabilirim suan faturasını bulamıyorum evrakları kayıp:(

xkadir61

xkadir61

Üye
üzerine güzelll bir su iç başka birşey diyemem:(

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Konu 2 yıl önce acılmış adam belki 2 kez değiştirdi telefonunu siz hala cevap yazıyosunuz ya arkadaşlar lütfen eski konuları taşımayın üste :@

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
d900 üm war benimde yurt dışından geldi 25 ytl 3210 imeisi bastırdım...
Ayrca internete girmiyorum. Çünkğ 3210 da internet yok:D

uraysi

Üye
arkadaslar bendede nokia n95 tel var ve imei si klonlanmış gerekçesi ile garantili faturalı telimi telekomünikasyon kurumu kapattı ve sadece bir numaraya actırabiliyormusum bildiginiz imei numarasını değiştiren yer varmı ve kaca yapılıyor. yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar şimdiden tesekkurler...

Üst Alt