telefonum kapandı lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

harun66

Üye
    Konu Sahibi
telefonum kapandı lütfen yardım edin
arkadaşlar bana son kayıt süresinden sonra samsung e720 telefon geldi yurt dışından 3 gün önce bana bi mesaj geldi 48 saat içinde kapanacak diye ve dün kapandı telefonu nasıl açtırabilirim lütfen yardım edin biraz araştırdım bana telefona program atılıp açılacağını söylediler acaba bu doğrumu lütfen yardım edin

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Bir bardak Soğuk su :(

bilgesamet

bilgesamet

Üye
bizim bi tanıdıkta 3315 vardı kilitlendi yeni prog yüklettiler açıldı yeni prog yüklettirmeyi dene...

gknky

gknky

Üye
açılması imkansız çöpe at gitsin yada 20-30 milyona parça parça satt ...

bilgesamet

bilgesamet

Üye
o zaman bir bardak su pcmasterin dediği gibi...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
walla arkadasların dedıklerıne aynen katılıorum ne yazıkkı :karisti:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
bilgesamet' Alıntı:
bizim bi tanıdıkta 3315 vardı kilitlendi yeni prog yüklettiler açıldı yeni prog yüklettirmeyi dene...
Arkadaşın telefonu kullanıma kapatılıyor, kilitlenmiyor. Biraz dikkatli okuyalım. Ayrıca, bu programla çözülecek bir şey değil. Yalan beyan bilgiler vermeyelim..

bilgesamet

bilgesamet

Üye
benim söylediğim yalan deildi ama kusura bakmayın...

gknky

gknky

Üye
kardeş öle bi program olsaydı millet sıra beklemezdi günlerce...kayıt ettirmek için

hidayet

hidayet

Üye
geçmiş olsun :(

artık tek yapman gereken parçalarını satmak başka çıkar yol yok gibi :no:

bilgesamet

bilgesamet

Üye
parçaları baya eder heralde...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
geçmiş olsun

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Yurt Dışına Gönderebilirsen tekrar Gönder bari Orda Satılabilir Tek Parca Halinde ;)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ya biz TÜRKLER her türlü çözümü,çözüm yollarını biliriz..Kesinlikle 1-2 ay'a kadar bu kapanmış cihazlarda 10-20 ytl ücret karşılıgında AÇILICAK..!!
Atın çekmecenize dursun,unutmayın ki burası TÜRKİYE.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
kader böyle imiş .:( üzülme :( b u d a geçer:((

gknky

gknky

Üye
sercana katılıorm

bilgesamet

bilgesamet

Üye
bence de...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Biçok telefon açılıyor ama Samsung D720-D730 vs bu seri açılamıyor. Dün bu işlerler uğraşılan bi yerdeydim.

Gelen samsungları geri gönderiyorlar. Ama diğerlerini açıyorlar. Neyse yasal değil fazla konuşmayayım. :)

denizyalcin

denizyalcin

Üye
forum derin devlete döndü bea...

harun66

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün bu telefonu açabilecek bi telefoncu buldum bizim bi tanıdık ve %100 açılacağını söyledi yalnız 100 ytl karşılığında istanbulda açılıyomuş ben gönderdim bakacaz artık yasal bi durum değil ama ne yapalım adam bana garanti verdi telefonu kapanan arkadaşlar bunu bi araştırsın ama herkese bunu yapmıyolar

Takipçi Satın Al

Üst Alt