Telefonum - İstediklerim - Önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum - İstediklerim - Önerileriniz.
Turkcell T20 Kullanıcısıyım. Huawei Turkey Rom kurdum. Go Launcher yükledikten sonra GO MAĞAZA ile birçok uygulama yükledim. Sıkıntısı yok ve gayet düzgün bir şekilde telefonum çalışıyor. Fakat sıkıldım, yani farklılık olması için neler yapabilirim, nasıl bir ROM önerirsiniz, Yazı tiplerini nasıl değiştirebilirim, Mesajlaşmayı seven birisiyim ve Mesajlaşırken görsel olarak güzel şeyler görmek te istiyorum,
( GO SMS PRO Yüklü, ama yetersiz ).

Önerebileceğiniz uygulamaları bana gönderirseniz çok sevinirim..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
go laıncherda yazı tipide değişiyor.

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Go Launcher'de 4 çeşit yazı tipi var. Birde İtalic veya Kalınlık modu. Önceden Nokia kullanırken bir sürü yazı tipi vardı. Öyle bir işlem yapamazmıyım, ayrıca Rom'lara bakıyorum en kısa zamanda cevap vereceğim..

legolas29

legolas29

Üye
Go Launcher'de 4 çeşit yazı tipi var. Birde İtalic veya Kalınlık modu. Önceden Nokia kullanırken bir sürü yazı tipi vardı. Öyle bir işlem yapamazmıyım, ayrıca Rom'lara bakıyorum en kısa zamanda cevap vereceğim..
Go launcher 'i filan bırak dostum.Turkcell 'in kendi rom'u beş para etmez.Bence custom rom'a geç.Garanti dışı kalıyor ama geri dönersin birşey olmaz ve ben şuan memnunum...

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten Garanti Dışı kalmasından dolayı sıkıntı yaşamıyorum, sizden öneriler bekliyorum şu hali ile çok sıkıldım telefondan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt