Tavsiye telefonum için kılıf,ekran koruyucu alıcağım site

Sponsorlu Bağlantılar

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
telefonum için kılıf,ekran koruyucu alıcağım site
merhaba arkadaşlar telefonum ve annemin telefonu için kılıf,ekran koruyucu almak istiyorum sizce hangi site daha güvenilir ve kapıda ödeme ile almak istiyorum telefonlar (s3 mini - galaxy young s6310) teşekkürler.

Symbianizer

Symbianizer

Üye

Tavsiye ederim :)

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
peki güvenli mi site

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Siteyi 1-2 yıldır biliyorum kuzenim kılıf aldı burdan sorun çıkmadı ben ilk defa yarın Jelatin,kılıf ve Micro-dişi usb kablosu alacağım.Sanmam sorun olacağını :)

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
peki bir bakayım aklımda bulunsun teşekkür ederim başka önerisi olan?

mürteza16

mürteza16

Üye
gittigidiyor.com

• Beğen
Tepkiler: harmless07
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı olmaz demi kapıda ödeme yok sitede güvenilir demi ? daha önce alışveriş yaptın mı

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aliexpress. burda satılanların çeyrek fiyatına. 4 tane aldım burdan. Tek sıkıntı kargo süresi. (Yaklaşık 20 gün)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
gitti gidiyorda telefonların birçok araç gereçlri var aslında ? :hmmmbence şurası tam ihtiyacın olan yer kategorilerden ne alacağını seç sonra marka felan seçebilirsin güzel biyer

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
20 günde bekleyemem :/ . güzel gittigidiyorda gerçekten istediğim şeyler var güvenilir mi peki sen daha önce alışveriş yaptın mı?

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
20 günde bekleyemem :/ . güzel gittigidiyorda gerçekten istediğim şeyler var güvenilir mi peki sen daha önce alışveriş yaptın mı?
Evet telefonumum ekranı kırılmıştı ordan yedek parça sipariş ettim.Herhangi bi sorun çıkmadı ama %100 güvenceli mi bilmiyorum. SORUMLULUK SİZE AİTTİR :D:D:D

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim yorumların için

kfahaa

kfahaa

Üye
internetten alma kargosu da var

• Beğen