Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyetelefonum için kılıf,ekran koruyucu alıcağım site
Sponsorlu Bağlantılar
harmless07
Üye
Konu Sahibi
telefonum için kılıf,ekran koruyucu alıcağım site
merhaba arkadaşlar telefonum ve annemin telefonu için kılıf,ekran koruyucu almak istiyorum sizce hangi site daha güvenilir ve kapıda ödeme ile almak istiyorum telefonlar (s3 mini - galaxy young s6310) teşekkürler.
Symbianizer
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tavsiye ederim
harmless07
Üye
Konu Sahibi
peki güvenli mi site
Symbianizer
Üye
Siteyi 1-2 yıldır biliyorum kuzenim kılıf aldı burdan sorun çıkmadı ben ilk defa yarın Jelatin,kılıf ve Micro-dişi usb kablosu alacağım.Sanmam sorun olacağını
harmless07
Üye
Konu Sahibi
peki bir bakayım aklımda bulunsun teşekkür ederim başka önerisi olan?
mürteza16
Üye
gittigidiyor.com
harmless07
Üye
Konu Sahibi
sıkıntı olmaz demi kapıda ödeme yok sitede güvenilir demi ? daha önce alışveriş yaptın mı
Aytaç-01
Üye
Aliexpress. burda satılanların çeyrek fiyatına. 4 tane aldım burdan. Tek sıkıntı kargo süresi. (Yaklaşık 20 gün)
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
gitti gidiyorda telefonların birçok araç gereçlri var aslında ? bence şurası tam ihtiyacın olan yer kategorilerden ne alacağını seç sonra marka felan seçebilirsin güzel biyer
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
harmless07
Üye
Konu Sahibi
20 günde bekleyemem :/ . güzel gittigidiyorda gerçekten istediğim şeyler var güvenilir mi peki sen daha önce alışveriş yaptın mı?