Telefonum hiç biryerde çekmiyor(bilgi servisini kontrol edin.)

Sponsorlu Bağlantılar

reggaa

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum hiç biryerde çekmiyor(bilgi servisini kontrol edin.)
Arkadaşlar elimde nokia 3120 clasik var telefon yaklaşık 3 ay önce çekmemeye başladı önce aldığım yer baktı bişiler yaptı ama en fazla 1 gün düzenli işleyişinde ama sonra tekrar eski haline dönüyor.. Neyse telefon garantiye gitti garantiden dün geldi allaha şükür. Ama bugün tekrar aynı şeyi yapmaya başladı.... bilgi servisini kontrol edin siyor ve hiç bi şekilde telefonu arama veya mesaj alıp vermek için kullanamıyorum. Acaba yapabileceğim birşey varmı????????:)

kaan0

kaan0

Üye
bluetooth açıkken dene çekiyor mı bir de bluetooth'la veri alıp veremiyorsan sorun telefonun antenindedir... Çünkü telefonlarda bluetooth ve GSM antenleri aynı yerde bulunuyo... :oke: bir arkadaşımın telefonu yere düştü telefon çekmediği gibi bluetooth da çalışmıyodu...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tekrar servise yolla ;)

reggaa

Üye
    Konu Sahibi
kaan kardeşim bluetooth gayet iyi çalışıyor sorun yok...

catty tek çarem tekrar garanti ama sana telefonun şuanki haliyle garantiye gitmeden önceki halini göstersem varya çok fark var telefonun kasası çatlamış yaa arka kapak boyası gitmiş sana daha neler sayarım.. Bide telefon 34. iş gününde elime geçti.. Gönderme taraftarı değilim açıkçası..

Odysseus

Odysseus

Üye
İşte Nokia'nın kalitesi. Özenli servis, bir kerede arıza onarımı ve çizikler içinde bir cihaz. Arkadaşım hakkını ara. Cihazı teslim ederken neresinde ne olduğuyla ilgili bir kağıt imzaladın mı. Ben servis ihtiyacı olduğumda bunu yapıyorum. Laptop'umu servise verirken üzerinde tırnak kadar çizik yoktu. Bunu servis kağıdını imzalarken not düştüm. Cihazın wireless sorununu halledip tekrar kargoyla gönderdiler. Görevlinin yanında cihazı açtım kapak menteşelerinin ön tarafta kalan kısmı çatlamıştı. Aynen geri gönderdim. Bendeki servis giriş fişinde de çizik olmadığını yazdığım bölümü kalemle yuvarlak içine alıp cihazın arasına koydum. Ekran değişip geri gönderildi. Ben çizik ve hasar konusunda çok hassasım. O yüzden servis önemli.

öpücük3

Üye
bende x6 war ondada aynı şey oluyodu a...

Üst Alt