Tavsiye Telefonum Hafif Bir Düşme Sonucu Açılmaz Oldu Servise Verdim

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
şarja takılıyken düşünce biyerde bişey olmuş demekki ama neyseki yapılmış bidahakine dikkatli tut telefonu :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
şarja takılıyken düşünce biyerde bişey olmuş demekki ama neyseki yapılmış bidahakine dikkatli tut telefonu :)
haklısın Ali kardeşim bende zaten şarjda takılı olmasından dolayı böyle bişey olduğunu düşünüyorum
dikkat ederim bundan sonra sağol :bangin:önder kardeşin dediği haklı çıktı telefonu içi açılmamış galiba vidaların içi hala siyah cihazı teslim aldım

• Beğen
Tepkiler: blackcemre ve alical33

blackcemre

Üye
haklısın Ali kardeşim bende zaten şarjda takılı olmasından dolayı böyle bişey olduğunu düşünüyorum
dikkat ederim bundan sonra sağol :bangin:önder kardeşin dediği haklı çıktı telefonu içi açılmamış galiba vidaların içi hala siyah cihazı teslim aldım
yazılım yüklemişler dead flash ile o kadar sende yapabilirdin zaten amaç ölü telefonu diriltmek.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
esmeran3

esmeran3

Üye
anakartın içinde deprem oldu. :)
ondan işlemci gitti kendini kitledi telefon :)

esmeran3

esmeran3

Üye
sen doktor olmalısın kardeş :D hayatımda gördüğüm en ilginç teşhis

:) Şaka yapıyoruz ya :)

Üretim hatası gelip çok şanlı insanları buluyor ve sonunda böyle oluyor.

S3 almıştım 1 ay kullanamadım bile nedeni de ne mi ? telefona fifa 14 ü yükledim oynadım 1 saat aralıksız telefonun ANAKART intahar etti :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye

:) Şaka yapıyoruz ya :)

Üretim hatası gelip çok şanlı insanları buluyor ve sonunda böyle oluyor.

S3 almıştım 1 ay kullanamadım bile nedeni de ne mi ? telefona fifa 14 ü yükledim oynadım 1 saat aralıksız telefonun ANAKART intahar etti :)
yok bende öyle takılıyorum sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Birde bu kuş tüyü telefonlar içinde en sağlamlarından biri L920 olmalıydı.

esmeran3

esmeran3

Üye
Üretim hatası işte denk geliyor arada ya :)
Tabi bunlarda çooook şanslı kişilere geliyo :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Geçmiş olsun benim telefon yüzüstü sert bi zemine sertce çarpı hafif bi çizik var birşey olmadı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
benim telefondada çizik yok ama böyle bir kapanıp açılmama olayı oluştu şarjda %97 olmuştu nerdeyse dolmak üzereydi

Üst Alt