Tavsiye Telefonum Hafif Bir Düşme Sonucu Açılmaz Oldu Servise Verdim

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Hafif Bir Düşme Sonucu Açılmaz Oldu Servise Verdim
Şarjda ki telefonum elimde mesaj okurken yumuşak bir zemine düşme sonucu açılmaz oldu.
Sevise verdim şimdi
Kasada veya ekranda herhangi bir çizik çatlak filan yok zaten düştüğü yer halı ben hala anlamadım.Telefon hiç tepki vermedi acaba yanma filan olmuş mudur içinde

serecans

serecans

Üye
batarya içinden oynamış olabilir mi :hmmm

katil_197

katil_197

Üye
RESET ATTIN MI :d

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Aslında lumialara olmaz böyle şeyler , geçmiş olsun

necdetbulut

necdetbulut

Üye
geçmiş olsun abi

Son düzenleme:
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun:(

ÖEY

ÖEY

Üye
Geçmiş olsun. Hard reset yaptın mı?

necdetbulut

necdetbulut

Üye
ben sorduğumda sadece açılmadı demişti şarja taktım dedi yine açılmadı dedi

Son düzenleme:
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
keşke göndermeden önce soft format ataydın belki açılırdı ama geçmiş olsun umarım sorunsuz döner servisten

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
denemiştir bence

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herşeyi denedim ama telefon hiçbir şeye tepki vermedi
şarja tekrar taktım ama ne bir ışık ne bir yazı hiç tepki vermedi
keşke göndermeden önce soft format ataydın belki açılırdı ama geçmiş olsun umarım sorunsuz döner servisten
format attım reset attım hiç tepki yok o kadar basit bir düşüş ki şaşırırsınız nasıl olur diye
adamlar ekranı kırık telefonu çalışıyor benim telefonumda çizik bile yok sallıyorum tık ses yok ama açma tuşunun orada bir gıcırtı vr tahminim oradan olabilir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ses tuşlarına ve güç açma tuşuna basılı tut tel açılır 2dk içinde en geç servise verdin vermediysen altan kasayı açıp kontrol edebilirsin

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
ses tuşlarına ve güç açma tuşuna basılı tut tel açılır 2dk içinde en geç
telefonu servise verdim arkadaşım yapacak bişey kalmadı artık 20 gün tatile gitsin
Sivas'ta servis yok kayseriye gidecekya arkadaşlar bu cihazı kayserideki nokia care göndermişler ama ben cihaz takibinden sorgulatıyorum çıkmıyor

blackcemre

Üye
telefonu servise verdim arkadaşım yapacak bişey kalmadı artık 20 gün tatile gitsin
Sivas'ta servis yok kayseriye gidecekya arkadaşlar bu cihazı kayserideki nokia care göndermişler ama ben cihaz takibinden sorgulatıyorum çıkmıyor
Sen kendin direk İstanbul teleservice'ye gönderseydin bu kadar uzun olmayacaktı beke teleserviye gir 2 gün sonra kaydı giriler.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
Sen kendin direk İstanbul teleservice'ye gönderseydin bu kadar uzun olmayacaktı beke teleserviye gir 2 gün sonra kaydı giriler.
bugün direk aradım sordum telfon yarın kargoya verilecekmiş arızası yapılmış acelem olduğu için arızası nedir diye sormadım hiç
Cumartesi günü gelir telefon herhalde

blackcemre

Üye
bugün direk aradım sordum telfon yarın kargoya verilecekmiş arızası yapılmış acelem olduğu için arızası nedir diye sormadım hiç
Cumartesi günü gelir telefon herhalde
yazılım yükleyip göndermişlerdir.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi

Kayıtlarada girilmiş arkadaşlar demekki aramasam girmeyeceklerdi
yazılım yükleyip göndermişlerdir.
ama telefon hiç açılmıyorduki onlar yazılım yükleseler ne olur yüklemeseler ne olur telefonum açılsın:bud: gerisini ben hallederim:sirit:

blackcemre

Üye
kendin dead Flash atsaydın açılırdı zaten

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harun unutma bak hafıza kartını pc'den biçimlendirip telefona takacaksın. :D

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

Üst Alt