Telefonum geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun.Vay be...

Bir de hani olmaz da olur da bana Lumia 920 çıkarsa ben de 1800 TL vermekten kurtulursam bu ürünü nereye gönderirler.Ben Konyalı'yım ama babamın işi nedeniyle Niğde Bor'dayız telefonu Bor'a gönderirler mi?Ya da Niğde.En kötü ihtimalle Konya'ya gönderirler de mi?Bir de gönderimi nasıl yapıyorlar nereye adres bilgilerini yazıyoruz.Bİlgilendirirsen sevinirim. 170.000'de 5 şansımız var yani çıkarsa diye sordum.Gerçi ben de şans yok ama.

Bu arada inceleme videosu bekleriz.Tekrar hayırlı olsun.

çekilişteki e-posta ile irtibata geçiyorlar, telefonu verdiğin adrese kadar kargo ile yolluyorlar.

IVI-Elia

Üye
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Kimsede sormamış türkçemi diye :)
Türkçemi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve n000k
aslankaplants

aslankaplants

Üye
hayırlı olsun :)

lolaman

lolaman

Üye
Bende lumia purewiev 808 çekilişine katıdım babayı aldım :D Hayırlı olsun sana.Güle güle kullan.

IVI-Elia

Üye
Bende lumia purewiev 808 çekilişine katıdım babayı aldım :D Hayırlı olsun sana.Güle güle kullan.

:kop: Ben de aynısını Lumia 920'den bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

Bir de Ekrem abi istediğin rengi veriyorlar mı?

Buğra60

Buğra60

Üye
bu çekilişler nerede ne zaman oldu yaa ben sürekli nokianın sitesine girip çıktığım halde neden hiç göremedim kıyıya köşeye mi saklıyolar bu çekilişleri anlamadım ki :ağlarım:

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
:kop: Ben de aynısını Lumia 920'den bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

Bir de Ekrem abi istediğin rengi veriyorlar mı?

İstediğini göndermeleri lazım ama bana sormadılar :D. Cyan yolladılar

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Hayırlı olsun.Vay be...

Bir de hani olmaz da olur da bana Lumia 920 çıkarsa ben de 1800 TL vermekten kurtulursam bu ürünü nereye gönderirler.Ben Konyalı'yım ama babamın işi nedeniyle Niğde Bor'dayız telefonu Bor'a gönderirler mi?Ya da Niğde.En kötü ihtimalle Konya'ya gönderirler de mi?Bir de gönderimi nasıl yapıyorlar nereye adres bilgilerini yazıyoruz.Bİlgilendirirsen sevinirim. 170.000'de 5 şansımız var yani çıkarsa diye sordum.Gerçi ben de şans yok ama.

Bu arada inceleme videosu bekleriz.Tekrar hayırlı olsun.

hele öyle bi çekiliş olsun da tek derdin bu olsun :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben çikolata bile kazanamam. :ehe
hayırlı olsun

u_cosar

u_cosar

Üye
Hayırlı olsun

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt