Apple iPhone 6 akıllı telefonun patladığı rapor edildi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple iPhone 6 akıllı telefonun patladığı rapor edildi
Bir çok kez sizlere akıllı telefonların patladığı, yandığı ya da elektrik çarpmalarına neden olduğu yönünde haberler sunmuştuk. Bu kazalar sonrasında insanların yaralandıkları ve hatta öldükleri raporları gelmişti.



Bugün sizlere Xiaomi'nin yeni amiral gemisi akıllısı Xiaomi Mi 5'in patladığı haberini sunmuştuk ve şimdi de bir patlama haberi de Apple'ın akıllı telefonu iPhone 6 için geldi. Apple'ın bu akıllısı geçtiğimiz 2014 senesi Eylül ayında duyurulmuş ve sonrasında da pazara sunulmuştu.

Haber, Avustralya'nın Sidney adındaki şehrinden geldi ve buna göre iPhone 6'nın patladığı ve sonrasında da yanmanın da olaya eklenmesi sonrasında kullanıcının vücudunda 3. derece yanıklar oluştuğu belirtiliyor.

http://www.maxicep.com/cinde-xiaomi-mi-5-akilli-telefon-patladi
Çin'de Xiaomi Mi 5 akıllı telefon patladı
Avustralya, Sidney'de danışma olarak çalışan Gareth Clear, amatör bir bisiklet sürücüsü ve Manly Dam'de bisiklet sürdüğü sırada çok hafif bir şekilde düştüğünü kaydediyor. Olayı bir kaç önemsiz sıyrıkla atlattığını düşünse de aslında yanılıyordu.

Sağ arka cebinde yer alan iPhone 6 akıllı telefonu batarya hatası ile patlamış ve arkasından da yanma ile giysisini ve derisinin bir bölümünü yakmış.

Ayrıca Clear, iPhone 6 cihazını yakın zamanda Apple Store üzerinden satın aldığını ve cihazın herhangi bir mücadele görmediğini de belirtmiş.
Apple iPhone 6 akıllı telefonun patladığı rapor edildi
 


Üst Alt