SouLW3
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben cihazı 1060 TL ye almıştım taksitle daha 5 aylık taksitini ödedim 5 aylık parasınımı verirler ? birde ben tüketici haklarına verdim zaten 25 iş günü içinde gelmedi diye onlarda 2 ay sonra gel bi bak sonuclanmışmı dava dediler :/ ayrıca telefon dün şarjda bıraktım yine acılmıyor batarya resmi cıkıyor üstünde ünlem işareti... bi işide dogru düzgün yapmazlar zaten.
acıba cihazlar mı karıştı 64gb gozuktugune gore .Yaşım 19
Bricikten kendim cıkartabilirmiyim? telefonu zorla şarja baglıyken acmaya calısıyorum NOKİA yazısı geliyor geri gidior bi keresindede acılma sesi geldi ve geri kapandı ama şarja baglıyken sarj cihazı baglı olmadıgında hic bir şekilde ısık yanmıyor..Ben Servise Verdiğimde telefon 16 gb dı simdi 64 gb olmus ? birde flash atsam düzelirmi acilmadan flash atılabilirmi ?Flashda atamıyorum galiba usb baglantısı kesiliyor sürekli bundan şarj olmuyor olabilir? bu hatayı veriyor flash atarken
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFlash atarken bisi gözüme çaptı Batary Level %100 Yazıyordu ama tel nie acılmıyor acaba? Yagrın Servise Vericem.
@SouLW3 Bak sen buraya şikayetini çok daha önceden bildirmiş olmalıydın. Daha fazla bekleme. Nokia hepsine tek tek özel olarak cevap yazmış sikayetvar.com üzerinden. Sen yaz gerisi kolay İnşaallah. Yeni açılan şikayetlerde teşekkür mesajları bile görüyorum.@SouLW3 Dize gelmez dediklerimin hepsi sikayetvar.com üzerinden yapılan şikayetlerle dize geldi bugüne kadar. D Smartla bir olayımız olmuştu. Tüketici Haklarına gittik adamlar kem küm. Sikayetvar.com a yazdım. Adamlar araya araya bir hal oldu. Paramızı banka hesabına iade ettiler hemen. Aynı durum Ülker aldığım bir ürün içinde sikayetvar.com a yazdım. Adamlar kapıma kadar arabayla geldi. Bu işin kompedanı sikayetvar.com yaz sen şikayetini gerisini Fedareller halleder.Orda 100 den fazla sikayet okudum hiç biri sonuclanmamış cevap bile verilmemiş.
ararlar 5 güne kadar değişim istiyorum de veyatta para tutarını istiyorum de kesinlikle.Böyle Bir Yazı Yazdım ŞikayetVar.com'a Linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"Merhabalar, bundan yaklaşık 4 ay önce dünyanın dev markasına güvenip Nokia N9 aldım fakat telefonu aldığım ilk gün kamerası çalışmaz oldu neyse bir ay boyunca kullandım kamerası bozuk şeklilde, daha sonra 28. 08. 2013 Tarihinde servise verdim telefonu Nokia Care Adana Şubesine. Telefonu aldılar bozuk kaydı tuttular. Her 2 haftada bir sorguladım geldimi gelecek mi diye sonunda 09. 11. 2013 tarihinde geldi diye mesaj attılar. telefonu aldım fakat telefonu bana kapalı şekilde verip 4-5 saat şarj edin açılır dediler yaklaşık 20 saat şarj ettim açılmadı bugun tekrardan Nokia Care 'a verdim telefonumu yine bozuk kaydı tutuldu artık tekrardan 3 aya gelir telefon. Aldığıma pişman oldum açıkcası."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?