telefonu verimli kullanma ipucları..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
telefonu verimli kullanma ipucları..?
arkadaslar merhaba,foruma faydalı olabilcegni düşündüğüm için bu konuyu acma geregi duydum.konu şu;telefonları kullanırken daha cok verim almak için yaptıgınız işlemleri ya da telefonu hızlandırmak için kullandıgınız ve iyi sonuc veren uygulamaları paylasırsanız cok sevinirim..forumda bu tür bilgilere ihtiyacı olan arkadasların işlerine yarıycaktır (ben dahil).tesekkürler,iyi forumlar :)

Uruloki

Uruloki

Üye
hmm ben internet paketi ile kullanıyorum çünkü tadı öyle çıkıyor cihazın sonra ekran parlaklığı en az seviyede arkada pek uygulama açık bırakmıyorum sonra belle yüklü efektle beraber

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
​dostum peki ram'i temizlemek için uygulama flan kullanyomusun ?

Uruloki

Uruloki

Üye
yok bence ona gerekte yok çünkü kullanım sırasında hiç hata filan almıyorum ve kullandığım zamanda arkada 6 uygulama filan açık olur nete fazla giriyorum onlar gravity opera mobile, mini web tarayıcı sonra müzik çalar bazen video oynatıcıyı açıyorum yani hiç sorun yapmıyor bunlara

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
​mmm...anladım dostum cok sagol bilgiler için aklına gelirse yine paylasırsan memnun oluruz :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
​sagol dostum bi bakyım bellede sorun cıkarmaz dmi ?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Yok yok çıkarmaz kullanan olmuştu

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardes eyv. sagolasın dener yazarım brazdan yorumumu :oke:

----------Eklendi @ 20:29:46 ---------- Yazıldı @ 20:22:21 ----------

​jerkez38 kardesim bu trial versiyonuymus sende şifresi mevcutmu acaba ?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Var var, paylaştığımda admin silmiş olabilir özelden mail adresini ver yollayayım

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
eyv sağol kardes atıyorum sana

mesut1979

Üye
istersen bunu da kullanabilirsin best taskman

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler dostum :) bakyım onada bi :)

----------Eklendi @ 20:45:11 ---------- Yazıldı @ 20:44:14 ----------

dostum dosya kaldırılmıs sanırım rapıdden...:hmmm

mesut1979

Üye
polluxea♪;3977828' Alıntı:
tesekkürler dostum :) bakyım onada bi :)

----------Eklendi @ 20:45:11 ---------- Yazıldı @ 20:44:14 ----------

dostum dosya kaldırılmıs sanırım rapıdden...:hmmm

daha yeni yükledim,dur bir bakayim

----------Eklendi @ 19:56:19 ---------- Yazıldı @ 19:54:05 ----------

link calisiyor indirebiliyorsun

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
​tamam tesekkür ederim ilginiz için :)

TheMadness

TheMadness

Üye
ramblow var.

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
​evet o da güzel uygulama

Lenneth

Üye
Fazla uygulama ve oyun yüklemeyin, işletim sistemi hantal zaten, iyice şişip yavaşlıyor. Ev ekranına fazla widget eklemeyin, işlemci kaldırmıyor telefon yavaşlıyor. Ramblow türü programlar kullanmayın, ramdeki bilgileri silip telefonu iyice yavaşlatıyor..

trontr

Üye
lantersoft bütün uygulamalarını kullanıorum nerdeyse. Bir music vazgeçilmezim her sabah otobüste telefon cebimde duruo tuşları üste bakıcak şekilde (c7) basıom sonraki şarkı oh mis :D active jackle de kulaklığı takınca musi player on cıkarınca music player off. Bi de home screen de tuşları kitleyen bir program olması şart yandaki tuşu pek kullanmıom. Operaya gerek yok bence.

OzGuRKnowN

Üye
Fazla uygulama ve oyun yüklemeyin, işletim sistemi hantal zaten, iyice şişip yavaşlıyor. Ev ekranına fazla widget eklemeyin, işlemci kaldırmıyor telefon yavaşlıyor. Ramblow türü programlar kullanmayın, ramdeki bilgileri silip telefonu iyice yavaşlatıyor..

Alakası yok bu dediklerinin hiç birisi gerçek bile değil ben aylardır kullanıyorum ramblowu. İşletim sistemi öyle hantal falan değil bence sen kendi forumuna git he iyi olur :) Belle kullanıyorum ramblow ile ram 125'i hiç inmedi. 2 3 günde bir telefonu kapatıp açtıgım oluyor bence sağlam bir tokat geliyor nokia'dan androide ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt