Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu USB'den şarj etmek
Sponsorlu Bağlantılar
stalkerwolf
Üye
Konu Sahibi
Telefonu USB'den şarj etmek
Samsungun telefonları falan usb'den şarj oluyor da nokia'nınkiler niye olmuyor,bunu yapmanın bir yolu var mı arkadaşlar?
En son modeller bile bilgisayara bağlayınca şarj olmuyor saçmalık ya
biojudas
Üye
Nokia'nın ince uçlu şarj cihazıyla şarj olan tüm modelleri için CA-100 şarj cihazı var,aşağıdaki linkten cihazın incelemesini ve satın alabileceğin yerleri görebilirsin.Ben şu anda kullanıyorum ve gayet memnunum.Orjinalini almadım ama orjinalleri çok pahalı çünkü.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SpeciaL@
Üye
nokialar usb den şarj olmuyo.
biojudas
Üye
Arkadaşım zaten kendinden şarj olmuyor data kablosuyla ama linkteki cihazla oluyor USB'den,ben kullanıyorum şu an onu.
erengelebek
Üye
ben iphone kullanıyorum ama abim 5800 kullanıyor, oda şarj sorunundan muzdaripti ama bu gerçekten işe yaradı bildiğin şarj ediyor yani, küçücük hemde tasarımı da gayet güzel, arkadaş orjinalini almadım diyor, bide alsaydın 55 tl orjinali, aynı işlevi gören 11 tl ye varken
biojudas
Üye
Evet gayet kullanışlı bir alet.
stalkerwolf
Üye
Konu Sahibi
Siparişini verdim bakalım bugun,geldiğinde bakarım artık.Ama nokia'nın yaptığı da saçmalık,illa parça mı alcaz şarj etmek için usbden