telefonu usb yle guncelleyemeyip baglantı koptu hatası alıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SSnıper

SSnıper

Üye
Bilgisayar xp ise 7 ye yükselt oyle hallettim ben.Kabloyu felan değiştir ugrasma sorun xpde 7 ye yukseltemessen veya 7 yse cafelerde yaparsın ;)

keys1903

keys1903

Üye
kardes sorun pcde aynı sorun bendee mevcut kabloyu degıstırdım yıne aynı zaman bulursam kafede denıycem wındows 7 de denedım

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
pc yi formatlamama ragmen sorun çözulmedi.neden pc den kaynaklanıyor ama çozum yoluda vardır.arkadaşlar.

----------Eklendi @ 02:07:02 ---------- Yazıldı @ 02:05:31 ----------

çozum yolunu bilen arkadaş varsa yardımcı olsun bi zahmet

keys1903

keys1903

Üye
arkadasim anakartının drıverı ıle nokıa suite çakısıyor o pc ye 50 kerede format atsan olmuycak baska pc de dene olucak

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
tamamda bu çakisma yı halledemezmiyiz yani

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wındows 7 mi

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
xp malesef

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
7 ye yukseltemıyomusun pek anlamam ama

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
7 yıde yukledim ama yine olmadı araştırıyorum şimdi

----------Eklendi @ 23:03:45 ---------- Yazıldı @ 21:21:32 ----------

arkadaşlar sorunu buldum a4 tech kameradan kaynaklanan bir problem driverını kaldırdım ve bilgisayardan çıkardım kamerayı belle güncellemesini yaptım sorunsuz yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: keys1903
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sevındim adına

keys1903

keys1903

Üye
kardes sendne allah razı olsun kamera drıverını bende sıldım ve kac gundur ugrasıpta yukluyemedıgım belleyı yukledım saolasın var olasın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kimbilirdi kamera sorun verıyor diye

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
paylasmak guzel bişey sevindim seninde sorunun çozuldugune

keys1903

keys1903

Üye
vallahı kırk yıl dusunsen aklına gelmez kımsenın forumdan kac kısıyle konustum team yaptık oladı gunlerce ıs nedenıyle kafeye felanda zamn bulamadım ama oldu artık

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
bende kaç gundur ugraşıyorum sonunda buldum çozumu ugraşınca oluyor.bende sevindim tabi

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
açtım konuyu herkese hayırlı uğurlu olsun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah

Rozanet

Üye
Kardeş allah senden razı olsun cok uğraştım ne ettimse yapamadım sinir edici bi hal aldırmıştı artık.senin sayende bu strestende kurtulmuş olduk cok sağol kardeş.a.e.o

yasar6128

Üye
N8 bella güncelleme 3. adım usb baglatısı koptu sorununa alternatif çözüm için teşekkürler.
haylaz044 kardeş sagolasın sayende telefonum kırılmaktan kurtardı. Çözüm ararken çözüm yarattığın için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt