telefonu usb yle guncelleyemeyip baglantı koptu hatası alıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
telefonu usb yle guncelleyemeyip baglantı koptu hatası alıyorum.
arkadaşlar belle guncellemesıni usb kablosuyla yaparken baglantı kesildi uyarısı alıyorum.pc den kaynaklanıyor diyorlar bu problemi çözecek arkadaşlar yokmu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım baglantı koptu demesı normaldır tel kendını yenıden başlatıyor çunku senın yapman gereken bu aşamada tele ve usbye dokunmamak ülke dili pın vs sorsa bile dokuma bu arada ekranda sarı uyarı logosu cıkıyormu

İncİnat

İncİnat

Üye
Phoenix den flash at ovi den daha sağlıklı olur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım bu doğal telefon kendini yenıden başlatıyor baglantı koptu deyince senin yapman gereken telefona dokunmamak uzun surebilır bu aşamada bırak kendi haline

Febris

Febris

Üye
evet beklıceksın

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
bekledim ama yukleme yapmıyor telefon yeniden açiliyor sadece

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açılır zaten telefonda gôrunmezki yazılım yuklenırken tel acilınca dil secımı falan ıstıyomu

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
hiç bişey istemiyo direk açılıyo sadece.baglanti koptu diyor sadece usb kablosundamı bi problem var ama telefonu yeni aldım

hakan_710

hakan_710

Üye
hiç bişey istemiyo direk açılıyo sadece.baglanti koptu diyor sadece usb kablosundamı bi problem var ama telefonu yeni aldım

eğer bilgisayarın eski model ise bazen usb portları sorun çıkartıyo sana tavsiyem başka bi pc de dene olmazsa kablo değiştir sorun olmaması gerek.

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
eğer bilgisayarın eski model ise bazen usb portları sorun çıkartıyo sana tavsiyem başka bi pc de dene olmazsa kablo değiştir sorun olmaması gerek.

geçen sene aldım bilgisayarı yinède sagol genelde boyle bi problem var sanırım

----------Eklendi @ 21:14:50 ---------- Yazıldı @ 21:13:37 ----------

tekrar bilgisayara xp kurdum yine aynı degişen bişey yok

----------Eklendi @ 21:18:35 ---------- Yazıldı @ 21:14:50 ----------

phoenixle flash atarkende aynı problem çıkıyor anlayamadım gitdi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen napıyosun bu aşamada

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
phonixle flashlarken hata verıyo telefon kapanıp açılıyor sadece

hakan_710

hakan_710

Üye
verdiği hatayı ss alıp verebilir misin ?

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
flash işlemi başlamıyor yani

hakan_710

hakan_710

Üye
flash işlemi başlamıyor yani
başlamıyor da orda farklı hatalara göre farklı yazılar çıkıyo. derdini öğrenmeden derman bulmamız imkansız kusura bakma anlattıklarına göre elimden bu kadar geliyo.

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
formdaki flash atma işlemlerini aynen uyguluyorum phoenix telefonu göruyor refurbishe tıkladıgımda error flasğ baslamıyor telefon kapanıp tekrar açılıyor sadece

----------Eklendi @ 21:36:08 ---------- Yazıldı @ 21:33:43 ----------

3.adımda baglantı koptu hatasının aynısı usb kablosundanmı acaba yeni bi kablo alsam yine aynı hata verismi

dbZaa

Üye
Toprağım C6-01 Belle güncellerken aynı sorunla karşılaştım. Sorun telefonda değil işletim sisteminde. İstersen yeni format atılmış bilgisayarda dene. Sorunsuz güncelleyecektir. Dikkate al derim..

haylaz044

Üye
    Konu Sahibi
şimdi zaten bilgisayarı formatlıyorum inş bu sefer sorun çıkarmaz sagolasın topragım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt