Telefonu tamire yollayacağım ama...

Sponsorlu Bağlantılar

kelebekavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu tamire yollayacağım ama...
edit:
Telefonu tamire gönderdim ama tamir olacağını sanmıyorum. Dokunmatik ekran tamamen öldü, hiç bir işlevi yapmıyor. Sağdaki tuşlar bozuldu hiç biri çalışmıyor, tuş kilidi bile açılmıyor. Ses gitti, mikrofonu bozuldu. Ekran bozulmadan öncede uygulamaları açınca loading ekranında kalıyordu, telefonu donduruyordu. Bu kadar hasardan sonra yenisini verirler herhalde. :hmmm

eski:
Telefon artık iyice tırtladı. Ekran sürekli donuyor, alt menü tuşları çalışmıyor. Kamera bu aralar kötüleşmeye başladı yada çekim yaparken kapanıyor. Zaten kameranın camı çatlak. İnternette problem var internet paketim olduğu halde takılı kalıyor, telefonu kapatıp açıyorum bataryayı çıkartıyorum ama nafile yinede kafası esene kadar girmiyor. İnternet paylaşımını açınca diğer telden giriliyor yani telde problem var. Şimdi sorunum bunlar değil, illa ki yapmak zorundalar ama telefon çok hırpalanmış gözüküyor. Sağı solu altı üstü her köşesi vuruk, yamuk :D Kamera camı çatlak ve arka taraf zaten Allah'lık bir hal almış her yanı ezik. Şarj yerinin ora bile içe göçmüş durumda. Şimdi sorum ben telefonu bu şekilde tamire yollarsam kullanıcı hatası diyip benden tamir parası alırlar mı yoksa garanti karşılar mı her şeyi ?

Dtn

Üye
Ekran donması tuşların çalışmaması kamera ve internet gibi yazılımsal şeyleri muhtemelen ücretsiz yaparlar ama camın çatlağı veya kasanın ezikleri için para alırlar, tabi değiştirmek istersen.

kelebekavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Ekran donması tuşların çalışmaması kamera ve internet gibi yazılımsal şeyleri muhtemelen ücretsiz yaparlar ama camın çatlağı veya kasanın ezikleri için para alırlar, tabi değiştirmek istersen.

Yok hocam yemişim kamera çatlağını önemsiz onlar, yazılımsal sorunları çözsünler yeterli benim için. Ancak ekran donmasının sebebi ben olabilirim, motorsiklet tamir işinde çalışıyorum öyle arada bir. Çalışırken ellerimin yağıyla kullanıyorum telefonu, ekranda kayganlık azaldı. Yani üst ekranı bozmuşda olabilirim

luckysleven

luckysleven

Üye
telefonu bu halde servise göndersen 2 parçada onlar çalar içinden nasıl olsa anlaşılmaz diye .

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve skynet
mesutcinik

mesutcinik

Üye
yada sorunlarını telefonun aldığı darbelere de bağlayabilirler bu birazda servisin olaya bakış açısına bağlı

Dtn

Üye
Yine de bu şekilde rahat kullanamazsın götürüp sormakta fayda var, zaten ücretli yapacaklara söylüyorlar duruma göre geri alırsın. Bir sor derim :oke:

kelebekavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu tamire gönderdim ama tamir olacağını sanmıyorum. Dokunmatik ekran tamamen öldü, hiç bir işlevi yapmıyor. Sağdaki tuşlar bozuldu hiç biri çalışmıyor, tuş kilidi bile açılmıyor. Ses gitti, mikrofonu bozuldu. Ekran bozulmadan öncede uygulamaları açınca loading ekranında kalıyordu, telefonu donduruyordu. Bu kadar hasardan sonra yenisini verirler herhalde. :hmmm 10 güne yakın oldu arayan soran yok.

Churchil

Üye
Yeni bi cihaz al kendine ..

kelebekavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bi cihaz al kendine ..
O kadar para verdim, garanti adı altında 260 tl ye yakın yoluyorlar zaten. Onca paraya rağmen utanmadan telefonun yenisini vermezlerse yada adam akıllı tamir etmezlerse ne diye ödüyoruz garanti parasını ? Telefon benim değil mi, garanti parasını veriyorsam duvardan duvara vurmak hakkımdır :op:

alical33

alical33

Üye
ekranı falan yapınlarda orjinal arka kapağını timlerde bulursun 35 liraydı galiba çok bişey değil

kelebekavcisi

Üye
    Konu Sahibi
ekranı falan yapınlarda orjinal arka kapağını timlerde bulursun 35 liraydı galiba çok bişey değil

Kapak ? Kapakta problem yok ki neden kapak alayım ? Çizikler, çatlak vs için diyorsan onların bana zararı yok. Tuşların çalışmamasından diyorsan kapak olmadan da çalışmıyor. Baktırdım telefona, tuşların üzerinde bulunduğu o kart (anakart) bozulmuş. Sanırım ekranda o yüzden çalışmıyor.

Üst Alt