Telefonu Suya Dsürdüm. (Acil Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

magic_hakan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Suya Dsürdüm. (Acil Yardım)
Dün Nokia E75 imi suya düsürdüm.icini kuruttum ama calısmadı.nası düzeltebilirim icini söküp kurutsam calısırmı lütfen yardım edin cok acil.:vur

magic_hakan

Üye
    Konu Sahibi
Dün telefonumu suya düsürdüm.kuruttum ama calısnadı.nası kurtarabilirim lütfen yardım edin.:vur

haltie

haltie

Üye
geçmiş olsun kardeşim artık açmasaydın keşke telefoncuya verseydin keşke bidaha götür telefoncuya belki bir şans

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kardeş belki biraz geç ama artık, keşke en başta sorsaydın.
evde pirinç kabı varsa eğer onun içine koy telefonu. pirinç kabınıda sıcak biyere kaloriferin yanında koy. önce saç kurutma makinesiyle bi kurut ama açmadan

• Beğen
Tepkiler: yahyaskr
haltie

haltie

Üye
kardeş belki biraz geç ama artık, keşke en başta sorsaydın.
evde pirinç kabı varsa eğer onun içine koy telefonu. pirinç kabınıda sıcak biyere kaloriferin yanında koy. önce saç kurutma makinesiyle bi kurut ama açmadan

açmaya çalışmış ama erol büyük oranda mortingen

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Tek bildiğim bayağı bir kurutup 10 gün boyunca tel kapalı dursun olmazsa bi bardak soğuk su iç üzgünüm

SeRKaNCa16

Üye
abı acmasaydın benımde denızde denız kremı bosaldı telefona ama sonu husran oldu actık cofladı

Sehzade

Üye
PRinc dolu kapakoy agzni kapat 2gun kalsin nemi ceker

magic_hakan

Üye
    Konu Sahibi
kuruttum pirincin icinede koydum olmadı.

Cynical

Cynical

Üye
Açmaya çalışarak cihaza kısa devre yaptırmış olabilirsin. Her halükarda telefoncuya vermen iyi olur çünkü zamanla oksitlenme de yapacaktır sen ne kadar kuruttum sansan da. Pek pahalı birşey değil zaten.

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
telefonunu telefoncuya verdin mi

By Ali

By Ali

Üye
Arkadasim sen en iyisi telfonun uzerine bir bardak soguk su ic artik calismaz!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt