Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu Suya Dsürdüm. (Acil Yardım)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
magic_hakan
Üye
Konu Sahibi
Telefonu Suya Dsürdüm. (Acil Yardım)
Dün Nokia E75 imi suya düsürdüm.icini kuruttum ama calısmadı.nası düzeltebilirim icini söküp kurutsam calısırmı lütfen yardım edin cok acil.
magic_hakan
Üye
Konu Sahibi
Dün telefonumu suya düsürdüm.kuruttum ama calısnadı.nası kurtarabilirim lütfen yardım edin.
haltie
Üye
geçmiş olsun kardeşim artık açmasaydın keşke telefoncuya verseydin keşke bidaha götür telefoncuya belki bir şans
EroL
Emekli Yönetici
kardeş belki biraz geç ama artık, keşke en başta sorsaydın.
evde pirinç kabı varsa eğer onun içine koy telefonu. pirinç kabınıda sıcak biyere kaloriferin yanında koy. önce saç kurutma makinesiyle bi kurut ama açmadan
kardeş belki biraz geç ama artık, keşke en başta sorsaydın.
evde pirinç kabı varsa eğer onun içine koy telefonu. pirinç kabınıda sıcak biyere kaloriferin yanında koy. önce saç kurutma makinesiyle bi kurut ama açmadan
Tek bildiğim bayağı bir kurutup 10 gün boyunca tel kapalı dursun olmazsa bi bardak soğuk su iç üzgünüm
SeRKaNCa16
Üye
abı acmasaydın benımde denızde denız kremı bosaldı telefona ama sonu husran oldu actık cofladı
Sehzade
Üye
PRinc dolu kapakoy agzni kapat 2gun kalsin nemi ceker
magic_hakan
Üye
Konu Sahibi
kuruttum pirincin icinede koydum olmadı.
Cynical
Üye
Açmaya çalışarak cihaza kısa devre yaptırmış olabilirsin. Her halükarda telefoncuya vermen iyi olur çünkü zamanla oksitlenme de yapacaktır sen ne kadar kuruttum sansan da. Pek pahalı birşey değil zaten.
_By&MaTTaFix_
Üye
telefonunu telefoncuya verdin mi
By Ali
Üye
Arkadasim sen en iyisi telfonun uzerine bir bardak soguk su ic artik calismaz!!!!