Öneri Telefonu sıfırlayacağım ama yedek almam lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sıfırlayacağım ama yedek almam lazım
Arkadaşlar telefonu sıfırlamam lazım ama oyun save'leri var gitmesini istemiyorum ne yapmalıyım?

csH

csH

Üye
bişey yapamazsın inşallah 8.1le hallolacak

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
bişey yapamazsın inşallah 8.1le hallolacak
sadece bir oyunu almam lazım Talking tom. hani subweyde kullanıcu dosyasını alıyoruk ya değiştiriyordum bunda yapabilirmiyiz

Rainesto

Rainesto

Üye
oyun savelerin gider şuan bunu kurtarmak için bi yöntem yok ama 8.1 ile gelişmiş yedekleme seçenekleri verecekler

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
oyun savelerin gider şuan bunu kurtarmak için bi yöntem yok ama 8.1 ile gelişmiş yedekleme seçenekleri verecekler
telefon asırı yavas ve sarjı bitiyor sıfırlamak lazım nasıl yapcağım ya sadece bir oyunu save'i lazım

PureFood

PureFood

Üye
Mümkün değil, eğer oyun içinde OneDrive ile yedekleme seçeneği yoksa çözüm yok demektir.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırlamam lazım ama oyun save'leri var gitmesini istemiyorum ne yapmalıyım?

Yoo, ben geçenlerde L520 Black geldiğinde güncelleyip, Yedekleme yaptıktan sonra format attım, uygulama ve oyun save'leri dahil hepsi yerine geldi. (My Talking Tom da dahil)
Siz yedekleme alın sonra formatlayın, format bitince yedekleme geri yüklenecektir. Bir sıkıntı olmaz, yani ben de olmadı hepsi duruyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Yoo, ben geçenlerde L520 Black geldiğinde güncelleyip, Yedekleme yaptıktan sonra format attım, uygulama ve oyun save'leri dahil hepsi yerine geldi. (My Tom Talking de dahil)
Siz yedekleme alın sonra formatlayın bi sıkıntı olmaz, yani ben de olmadı hepsi duruyor.
yedeklemden kastınız?

csH

csH

Üye
Yoo, ben geçenlerde L520 Black geldiğinde güncelleyip, Yedekleme yaptıktan sonra format attım, uygulama ve oyun save'leri dahil hepsi yerine geldi. (My Tom Talking de dahil)
Siz yedekleme alın sonra formatlayın bi sıkıntı olmaz, yani ben de olmadı hepsi duruyor.
yanlış yönlendirmeyelim sadece uygulamalar geri yükleniyor verileri geri yüklemek imkansız şu an

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt