sadece bir oyunu almam lazım Talking tom. hani subweyde kullanıcu dosyasını alıyoruk ya değiştiriyordum bunda yapabilirmiyizbişey yapamazsın inşallah 8.1le hallolacak
telefon asırı yavas ve sarjı bitiyor sıfırlamak lazım nasıl yapcağım ya sadece bir oyunu save'i lazımoyun savelerin gider şuan bunu kurtarmak için bi yöntem yok ama 8.1 ile gelişmiş yedekleme seçenekleri verecekler
telefonun unlock ise xap ile yüklemişsen powertoolsdan alabilirsintelefon asırı yavas ve sarjı bitiyor sıfırlamak lazım nasıl yapcağım ya sadece bir oyunu save'i lazım
unlok ama xap ile yuklemedimtelefonun unlock ise xap ile yüklemişsen powertoolsdan alabilirsin
o zaman kurtarma şansın yok :Sunlok ama xap ile yuklemedim
tools açılmıyor hay allahım önceden açılıyorduo zaman kurtarma şansın yok :S
xap olarak yüklemediysen bi işe yaramaz tools orda gözükmeztools açılmıyor hay allahım önceden açılıyordu
uygulamlar görünüyordu sanki öyle hatılıyorumxap olarak yüklemediysen bi işe yaramaz tools orda gözükmez
developer olarak yüklediklerin gözüküyoruygulamlar görünüyordu sanki öyle hatılıyorum
evet malesef öyleymiş. hocam sıfırlasam unlock gider mi?developer olarak yüklediklerin gözüküyor
gidiyor diye biliyorum tam emin değilimevet malesef öyleymiş. hocam sıfırlasam unlock gider mi?
Arkadaşlar telefonu sıfırlamam lazım ama oyun save'leri var gitmesini istemiyorum ne yapmalıyım?
oyun savelerin gider şuan bunu kurtarmak için bi yöntem yok ama 8.1 ile gelişmiş yedekleme seçenekleri verecekler
yedeklemden kastınız?Yoo, ben geçenlerde L520 Black geldiğinde güncelleyip, Yedekleme yaptıktan sonra format attım, uygulama ve oyun save'leri dahil hepsi yerine geldi. (My Tom Talking de dahil)
Siz yedekleme alın sonra formatlayın bi sıkıntı olmaz, yani ben de olmadı hepsi duruyor.
yanlış yönlendirmeyelim sadece uygulamalar geri yükleniyor verileri geri yüklemek imkansız şu anYoo, ben geçenlerde L520 Black geldiğinde güncelleyip, Yedekleme yaptıktan sonra format attım, uygulama ve oyun save'leri dahil hepsi yerine geldi. (My Tom Talking de dahil)
Siz yedekleme alın sonra formatlayın bi sıkıntı olmaz, yani ben de olmadı hepsi duruyor.
arkadas gitmedi diyor?yanlış yönlendirmeyelim sadece uygulamalar geri yükleniyor verileri geri o imkansız şu an
o zaman dene ve gör gidiyor mu gitmiyor muarkadas gitmedi diyor?