Telefonu sıfırladıktan sonra uygulama yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
ne nalet bişi bu ailem bi ayarlayamadım.
bu ne saçma sistem bu ne dingil tarz ne bu emmi ya
sıfırlamadan önce ykdu ailem falan
Sıfırlamaz olaydım Allah belasını versin böyle işletim sisteminin
kredi kartı şifresi istiyo ebebeyin olduğunu ispatlamak için hemen bu nedir yaa yemir ederim zor tutuyom kendimi çarpacam şunu duvara

Sıfırlayıp 18 yaş üstü kurunuz

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
bugün her zaman wifi çektiğim yere gittim wifi aramada full çekiyo gosteriyo ancak telefonunuz bu agdan internete baglanamaz diye hata veriyo. Üniversite wifisi herkese açık baglandıkdan snra edulu maili yazıp kullanıyosunuz normalde bu sefer niye böyle yaptı anlamadım

mert armagan

Üye
Arkadaşlar ben de telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm.Google play store a girdiğimde telefonumda önceden yüklü olan bazı uygulamaları markette bulamıyorum google play hizmetleri/google play oyunlar güncel durumda bi çare !!!!!!!!!!!

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Burası Windows Phone bölümü yalnız. Android kısmına yazarsanız oradan size yardım edebilirler.
Arkadaşlar ben de telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm.Google play store a girdiğimde telefonumda önceden yüklü olan bazı uygulamaları markette bulamıyorum google play hizmetleri/google play oyunlar güncel durumda bi çare !!!!!!!!!!!

Telefonda daha önceki hesapla oturum açtıysanız uygulamaların / oyunlarımdan geri yükleyebilirsin.
Bide bazı uygulama ve oyunlar mağazadan kaldırılmış olabilir

Üst Alt