Telefonu sıfırladıktan sonra uygulama yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sıfırladıktan sonra uygulama yükleme
Herkese merhaba
Telefonu sıfırlamadan önce uygulamaları sd karta taşıdım ama sıfırladıkdan snra gormuyor. Nasıl yaparızda sd karttaki uygulamaları tekrar gosterebiliriz. Pc yok başdan söyliyim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Herkese merhaba
Telefonu sıfırlamadan önce uygulamaları sd karta taşıdım ama sıfırladıktan sonra görmüyor. Nasıl yaparız da sd karttaki uygulamaları tekrar gösterebiliriz. Pc yok baştan söyleyim
Hafıza kartındaki uygulamaları maalesef sıfırlama sonrası kullanamazsınız. Wifi bağlantınız varsa
Mağaza > ... > Uygulamalarım kısmından geri yüklemeniz lazım.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
wifide yok of ya

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mobil internet paketiniz yok mu? Eğer yoksa internet kafeye gidip adresinden eposta adresiniz ile oturum açınız ve uygulamaları pc ye indirip hafıza kartına atıp mağazaya girip... dan harici yüklemeyi deneyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: byibo
Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
vodafone cepnetle giriyom internete
aşırı kasıyodu telefon uygulamaları oyunları sd karta atıp sıfırladım .

skynet

Üye
Yalnız yükleme yapmadan önce sd kartı bir sıfırla derim çünkü yüklü oyun uygulamalar diğer bölümünde kalıyor :)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
şimde de magazadan herhangi Bi uygulama indirmeye çalıştıgımda ailem ayarları falan dio . kendini çok şanslı hissediyo sanırım telefon

Emre

Üye
şimde de magazadan herhangi Bi uygulama indirmeye çalıştıgımda ailem ayarları falan dio . kendini çok şanslı hissediyo sanırım telefon

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
ne nalet bişi bu ailem bi ayarlayamadım.
bu ne saçma sistem bu ne dingil tarz ne bu emmi ya
sıfırlamadan önce ykdu ailem falan
Sıfırlamaz olaydım Allah belasını versin böyle işletim sisteminin
kredi kartı şifresi istiyo ebebeyin olduğunu ispatlamak için hemen bu nedir yaa yemir ederim zor tutuyom kendimi çarpacam şunu duvara

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
kredi kartı şifresi istiyo ebebeyin olduğunu ispatlamak için hemen bu nedir yaa yemir ederim zor tutuyom kendimi çarpacam şunu duvara
Telefonunuza giriş yaptığınız mail adresindeki doğum tarihini 18+ olacak şekilde düzenlemeniz yeterli olacaktır.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
+18 olması lazım maillerimde hep doğru olanı yazarım ki oda 1992 neyse tekrar sıfırlıyım yeni bi hesap alayım şu cinnet bi geçsinde
Metrotube kullanıyorum ne video ne uygulama hiç bişi kalmadı böyle saçmalık olamaz ya

Emre

Üye
Sıfırladınızmı Herşey Gider Önceki Email Adresini yazın Sorun çözülecektir Yetişkin olmanız şart.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mağaza > .... > uygulamalarım kısmından yavaş yavaş indiriniz. Bende de cepnet var. Öncelikle indirmeleri durdurup sık kullandıklarını öncelik verip indiriniz. Gece uzun nasılsa. Download etsin dursun ;)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
buyuk boyutlu oyunlar vardı 1.6GB kadar onları tekrar indirmem oldukça zor hemde hazır sd kartta varken

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
buyuk boyutlu oyunlar vardı 1.6GB kadar onları tekrar indirmem oldukça zor hemde hazır sd kartta varken
İnternet cafeden indirin hafıza kartına atıp yükleyin bence. Sıfırlama sonrası genelde ben öyle yapıyorum (O büyük boyutlu oyunlara güncelleme gelince nasıl yüklüyorsun?)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
order & chaos online vardı başta wifi ile ana dosyayı yükledim snra gece bıraktım sabaha kadar indirdi cepnet
Üniversitenin wifiden indirdiydim
zamanında
sırf elimin altında wifi yok diye sd kart aldım bide 16GB nerden bileyim symbian gibi sandım
satılık lumia 525 faturalı maturalı

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
internet kafede wifi yokmuş usbden de sanırım telefonu nete baglamanın imkanı yok şuan kafedeyim ama gene olmadı :S

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yukardaki linkten oturum açın. Mağazada indirmek istediğiniz oyun uygulama bulup ilgili sayfaya tıklayın. Sayfanın sol alt köşesinde download linki var. Oradan pc ye indirirsiniz. İnen dosyaları usb kablo ile hafıza kartında ana dizine atın.
Telefondan mağazaya girip... noktadan harici yükleme ile uygulama oyunları yükleyebilirsiniz

Üst Alt