Hafıza kartındaki uygulamaları maalesef sıfırlama sonrası kullanamazsınız. Wifi bağlantınız varsaHerkese merhaba
Telefonu sıfırlamadan önce uygulamaları sd karta taşıdım ama sıfırladıktan sonra görmüyor. Nasıl yaparız da sd karttaki uygulamaları tekrar gösterebiliriz. Pc yok baştan söyleyim
Mobil internet paketiniz yok mu? Eğer yoksa internet kafeye gidipwifide yok of ya
şimde de magazadan herhangi Bi uygulama indirmeye çalıştıgımda ailem ayarları falan dio . kendini çok şanslı hissediyo sanırım telefon
Telefonunuza giriş yaptığınız mail adresindeki doğum tarihini 18+ olacak şekilde düzenlemeniz yeterli olacaktır.ne nalet bişi bu ailem bi ayarlayamadım.
bu ne saçma sistem bu ne dingil tarz ne bu emmi ya
sıfırlamadan önce ykdu ailem falan
Sıfırlamaz olaydım Allah belasını versin böyle işletim sisteminin
kredi kartı şifresi istiyo ebebeyin olduğunu ispatlamak için hemen bu nedir yaa yemir ederim zor tutuyom kendimi çarpacam şunu duvara
Sıfırladınızmı Herşey Gider Önceki Email Adresini yazın Sorun çözülecektir Yetişkin olmanız şart.ne nalet bişi bu ailem bi ayarlayamadım.
bu ne saçma sistem bu ne dingil tarz ne bu emmi ya
sıfırlamadan önce ykdu ailem falan
Sıfırlamaz olaydım Allah belasını versin böyle işletim sisteminin
kredi kartı şifresi istiyo ebebeyin olduğunu ispatlamak için hemen bu nedir yaa yemir ederim zor tutuyom kendimi çarpacam şunu duvara
evet yeni mail ile ailem sorunu düzeldiTelefonunuza giriş yaptığınız mail adresindeki doğum tarihini 18+ olacak şekilde düzenlemeniz yeterli olacaktır.

İnternet cafeden indirin hafıza kartına atıp yükleyin bence. Sıfırlama sonrası genelde ben öyle yapıyorum (O büyük boyutlu oyunlara güncelleme gelince nasıl yüklüyorsun?)buyuk boyutlu oyunlar vardı 1.6GB kadar onları tekrar indirmem oldukça zor hemde hazır sd kartta varken