Telefonu Rootladım

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Rootladım
Telefonu Rootladım Ama Bişey Değişmedi :D Bi SuperSu veBusBox Free Diye Bişey Geldi ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Daha Önce Hiç Root Atmadınmı :blink:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Invoke

Invoke

Üye
Hile programına gerek yok, bence. Hangi oyunu istiyorsan netten tb dosyasını bul, titanium backup ile restore et.
Sanal tuşları gizlemek için ful!screen gibi uygulamalar var.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Hile programına gerek yok, bence. Hangi oyunu istiyorsan netten tb dosyasını bul, titanium backup ile restore et.
Sanal tuşları gizlemek için ful!screen gibi uygulamalar var.
şu superuser ne işe yarıyor :D ,

Invoke

Invoke

Üye
root yetkisi işte. :D

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
lucky patcher işe yarayabilir.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
ücretsiz yapamazsın, öyle bir şey yok. :D :D apkyi bulup indireceksin işte. :Dcwm yükleyeceksin, romu indireceksin, cwmden romu flashlayacaksın.cwmyi flash rom manager programı aracılığıyla çok kolayca yükleyebilirsin.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz yapamazsın, öyle bir şey yok. :D :D apkyi bulup indireceksin işte. :Dcwm yükleyeceksin, romu indireceksin, cwmden romu flashlayacaksın.cwmyi flash rom manager programı aracılığıyla çok kolayca yükleyebilirsin.
ücretsiz yapmayı buldum ama sadece indirilmiş oyunların içindeki :D
önerdiğin hızlı rom varmı :D

Invoke

Invoke

Üye
ben olsam paranoid kurardım. :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
ben cm kullanıyorum da ben de 4 değil, 5 var. :D 5 için paranoid romu pek düzgün değil, özellikleri yok yani. E o özellikler olmayınca da pek anlamı kalmıyor paranoidin. :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
ben cm kullanıyorum da ben de 4 değil, 5 var. :D 5 için paranoid romu pek düzgün değil, özellikleri yok yani. E o özellikler olmayınca da pek anlamı kalmıyor paranoidin. :D
toolkit ile yükleyebilir miyim birde güncelleme alırmı almassa eski roma dönebilir miyim :Dşu telefonun arayüzünden çok sıkıldım yeni arayüz istiyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme alır. Evet, dönebilirsin.
CWMden yükleniyor. Paranoid dedim ama sonuçta nexus 4 de nasıl bilmiyorum, deneyeceksin. İstersen cm kur.CM ya da PA arayüzü de aynı stock android gibi zaten. :D Farklı launcher kur, takıl. :D themer beta uygulamasını yükle. :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme alır. Evet, dönebilirsin.
CWMden yükleniyor. Paranoid dedim ama sonuçta nexus 4 de nasıl bilmiyorum, deneyeceksin. İstersen cm kur.CM ya da PA arayüzü de aynı stock android gibi zaten. :D Farklı launcher kur, takıl. :D themer beta uygulamasını yükle. :D
şimdi değil sonra rom yüklerim zaten root atarken brick olcak diye kalpten gidiyodum :D :D şu lucky patcher'ın linkini verirmisin :D

Invoke

Invoke

Üye
Maxicepde.vardı, yaren dede paylaşmıştı android uygulamalar.bölümüne bir bak

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Sana Tavsiye Xposedi Mutlaka Kur ;)

• Beğen