İlk defa atıyorum , şu sanal tuşları gizleme ve oyunlarda hile programı önerirmisinDaha Önce Hiç Root Atmadınmı![]()

şu superuser ne işe yarıyorHile programına gerek yok, bence. Hangi oyunu istiyorsan netten tb dosyasını bul, titanium backup ile restore et.
Sanal tuşları gizlemek için ful!screen gibi uygulamalar var.
,şimdi ben uygulamalardaki reklamları nasıl yok edebilirim zaten onun için root attımroot yetkisi işte.![]()

son olarak google play store'deki herşeyi nasıl ücretsiz yaparımlucky patcher işe yarayabilir.
birde nasıl rom yüklerim ve tekrar orjinaline dönerim biliyorum çok soru soruyorum 
ücretsiz yapmayı buldum ama sadece indirilmiş oyunların içindekiücretsiz yapamazsın, öyle bir şey yok.![]()
apkyi bulup indireceksin işte.
cwm yükleyeceksin, romu indireceksin, cwmden romu flashlayacaksın.cwmyi flash rom manager programı aracılığıyla çok kolayca yükleyebilirsin.

sen ne kullanıyosunben olsam paranoid kurardım.![]()
telefon süper oldu
:toolkit ile yükleyebilir miyim birde güncelleme alırmı almassa eski roma dönebilir miyimben cm kullanıyorum da ben de 4 değil, 5 var.5 için paranoid romu pek düzgün değil, özellikleri yok yani. E o özellikler olmayınca da pek anlamı kalmıyor paranoidin.
![]()
şu telefonun arayüzünden çok sıkıldım yeni arayüz istiyorum 
şimdi değil sonra rom yüklerim zaten root atarken brick olcak diye kalpten gidiyodumGüncelleme alır. Evet, dönebilirsin.
CWMden yükleniyor. Paranoid dedim ama sonuçta nexus 4 de nasıl bilmiyorum, deneyeceksin. İstersen cm kur.CM ya da PA arayüzü de aynı stock android gibi zaten.Farklı launcher kur, takıl.
themer beta uygulamasını yükle.
![]()
şu lucky patcher'ın linkini verirmisin